EvenimenteOrhei

O întreprindere din Orhei obligată să achite zeci de mii de lei drept despăgubire unui concediat ilegal

Zeci de mii de lei va trebui să achite ÎM Orhei Transport managerului-adjunct al întreprinderii Victor Șeremet, pentru că acesta a fost concediat ilegal. Desfacerea relațiilor de muncă a avut loc în ianuarie 2018 pe motiv de absențe nemotivate de la serviciu.

Victor Șeremet a contestat însă ordinul privind concedierea și a obținut recent câștig de cauză la Curtea Supremă de Justiție. Instanța superioară a lăsat în vigoare hotărârea Judecătoriei Orhei prin care ÎM Orhei Transport a fost obligată să îi achite 32 de mii de lei despăgubire pe perioada absenței forțate de la locul de muncă, 8 mii de lei drept despăgubire morală și 4100 de lei cheltuieli de judecată.

Victor Șeremet a ocupat funcția de manager-șef al ÎM Orhei Transport de la fondarea acesteia în 2013 și până în a doua jumătate a anului 2015, când în această funcție a fost numit fostul șef de la Banca Socială, Sergiu Albot.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker