SocialȘoldănești

Absolvind facultatea, şi-a găsit rostul în satul natal

Victoria Rimanschi este originară din Vadul-Raşcov, raionul Şoldăneşti şi absolventă a primei promoţii – 2003, a Liceului Teoretic Dumitru Matcovschi din localitate. Peste patru ani a absolvit facultatea Învăţământ primar, specialitatea Învăţământ primar şi limba engleză la Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din Chişinău, după ce a revenit la baştină, unde lucrează profesoară de limbă engleză. Este căsătorită, are 2 fetiţe.

După cum ne-a relatat directoarea Gimnaziului Dumitru Matcovschi din Vadul-Raşcov, Rita Negru-Vodă, în peste zece ani de activitate dna Victoria a demonstrat o evoluţie profesională frumoasă. Deţine gradul didactic II, participă activ în diverse proiecte educaţionale la limba engleză. “În 2017 am organizat în şcoală o tabără de vară cu sejur de zi cu studierea limbii engleze, cu participarea dnei Victoria şi a unui profesor de limbă engleză din Canada. Victoria Rimanschi este mereu cu iniţiativă, cu idei proaspete. Astă toamnă i-am propus să participe la concursul raional Pedagogul anului. A acceptat. S-a prezentat frumos. Şi a fost răsplătită cu locul II. La 20 martie în instituţie a fost organizat seminarul raional al profesorilor de limbă engleză, în cadrul căruia a demonstrat o măestrie profesională de invidiat, organizând  o lecţie publică în clasa a VI-a şi o activitate extracurriculară”, a mai remarcat dna Negru-Vodă.

În imagine, profesoara Victoria Rimanschi la o lecţie.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker