Evenimente

Candidatul la Premiul Nobel, Ion Lazarenco Tiron, începe campania de promovare

Candidatul Republicii Moldova la Premiul Nobel pentru Pace 2019, Ion Lazarenco Tiron, va participa, în perioada 15 – 21 aprilie curent, la Simpozionul Național Ziua Pământului, ediția a XIII-a, care va avea loc în România, scrie curentul.md, citat de radioorhei.info.

Este prima acțiune din Planul de promovare a imaginii ţării şi a mesajului de pace susţinut de Ion Lazarenco. Pentru această campanie, Executivul a alocat 1 milion de lei.

Conform Planului de acțiuni, candidatura lui Ion Lazarenco urmează a fi promovată pe plan internațional prin diverse activități, care vor contribui la informarea societății despre realizările sale și mesajele de pace și unitate promovate prin înot.

Laureații Premiul Nobel pentru Pace vor fi anunțați în decembrie curent.

Ion Lazarenco este originar din Brăviceni, raionul Orhei, dar cu mulți ani în urmă s-a stabilit cu traiul în Irlanda. El a devenit primul înotător de pe glob care a traversat din prima încercare șapte strâmtori. Deși este stabilit în Irlanda, sportivul înoată în calitate de cetățean al Republicii Moldova și atrage atenția comunității asupra conflictului transnistrean. El a iniţiat mai multe proiecte în Republica Moldova, două dintre care sunt Înotul de Pace de pe Nistru, pe o distanță de 240 km, parcursă în 8 zile, în scop caritabil şi Nistrul unește Moldova.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker