RezinaȘtiri

Dezvoltarea Durabilă Inteligentă, Integrată și Participativă – o Responsabilitate a Fiecăruia, pentru ca Viața să Trăiască

Pe 10 aprilie 2019, la sediul AO ADR ”Habitat” în cadrul mesei rotunde au fost abordate subiecte importante pentru cetățeni și autoritățile publice locale:
• Dezvoltarea Durabilă Inteligentă, Integrată și Participativă – o Responsabilitate a Fiecăruia, pentru ca Viața să Trăiască;
• „Consultările publice ale autorităţilor cu cetăţenii – o posibilitete evidentă de evitare a erorilor, conflictelor de interese şi de sporire a eficienţei cheltuirii finanţelor publice”

Participanții la eveniment au fost interesați de subiectele agendei și s-au implicat activ în discuții, au venit cu opinii sugestii cu privire la rolul cetățeanului în procesele de dezvoltare durabilă și de monitorizare a actului de guvernare la nivel local.
Participanții la eveniment și-au asumat responsabilitatea să promoveze principiile Dezvoltării Durabile, pentru că acestea aduc beneficii pentru toți!

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker