EvenimenteȘoldănești

Raionul Şoldăneşti are încă doi cetăţeni de onoare

Pentru contribuţie substanţială la dezvoltarea socio-economică a raionului, Consiliul Raional Şoldăneşti a conferit titlul onorific Cetăţean de onoare ai raionului Şoldăneşti academicianului Vasile Micu, originar din satul Olişcani, doctor habilitat în biologie, profesor universitar, deţinător al numeroase distincţii de stat şi domnului Anton Pozdârcă, originar din satul Şestaci, director al filialei Șoldănești a SA RED Nord, deţinător al Ordinului Gloria muncii şi Medaliei Meritul civic.

Amintim că anterior de acest titlu s-au învrednicit alte 5 personalităţi originare din raionul Şoldăneşti: scriitorul şi omul de stat Dumitru Matcovschi, reputaţii actori Mihai Volontir şi Gheorghe Urschi, ex-deputaţii Djumberi Todua şi Nicolae Micu, ultimul fiind fratele mai mic al academicianului Vasile Micu.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker