AdvertorialeOrheiȘtiri

SE Bordnetze SRL îţi oferă o nouă şansă de a munci în condiţii bune şi de a avea un salariu decen

După ce în 2018 a angajat peste 1 800 de oameni, oferindu-le condiţii de muncă comparabile cu cele din Occident şi salarii decente, fabrica de cablaje auto din Orhei a ajuns să numere peste 2600 de angajați. Volumul angajărilor nu se oprește aici, dimpotrivă SEBN MD a decis să facă noi angajări în procesul de extindere a producţiei sale, pe care-l implementează consecvent. Astfel, SE Bordnetze SRL dă startul unei noi runde de angajări masive, iar pentru ca oamenii să se poată convinge „pe viu” de condiţiile de muncă ce li se propun, fabrica a decis să organizeze, pe data de 14 aprilie 2019, Ziua Uşilor Deschise.

În această zi, de la 8.00 până la 14.00, pentru toţi doritorii, accesul pe teritoriul fabricii (oraşul Orhei, str. Unirii 57/2) va fi liber. Mai mult ca atât, la gările auto din Orhei, Criuleni,Teleneşti, Rezina, Şoldăneşti pe doritorii de a vizita fabrica îi vor aştepta microbuze, care vor asigura transportul tur-retur absolut gratis.

La fabrică, vizitatorii vor putea face cunoştinţă cu condiţiile de muncă, le va fi oferită informaţia necesară despre companie, vor putea discuta cu angajaţii, vor avea acces în halele de producere, vor beneficia de un prânz gratuit etc.

Pe lângă faptul că oferă condiţii bune de muncă şi o remunerare decentă, SE Bordnetze SRL asigură creşterea continuă a salariilor angajaţilor. Un argument important pentru cei ce se angajează la fabrică este că li se oferă şi posibilitatea de creştere profesională, ei beneficiind de instruiri din contul companiei. Astfel, tot ce li se cere viitorilor angajaţi este doar dorinţa de a învăţa şi de a munci conştiincios, pentru că, chiar dacă nu au studii de specialitate, ei sunt instruiţi pe loc ce şi cum trebuie să facă. Important este şi faptul că pentru perioada de stagiere, de asemenea, se achită salariu.

În context merită de menţionat şi faptul că angajaţii fabricii beneficiază de transport gratuit până la locul de muncă şi de la locul de muncă până în localitatea de domiciliu, de hrană conform standardelor în domeniu, de asistenţă medicală, de deplasări de serviciu peste hotare, dar şi de diverse activităţi cu scop recreativ şi de consolidare a echipei.

Ne bucurăm că reuşim să oferim oamenilor un loc de muncă acasă, în Republica Moldova. Ei nu mai sunt nevoiţi să plece la munci peste hotare, dar rămân acasă, împreună cu familiile lor, şi contribuie la dezvoltarea localităţilor de baştină. Uşile noastre sunt deschise pentru oricine vrea să înveţe, să crească profesional, să muncească conştiincios şi să devină parte a unei familii mari şi unite, cum este cea pe care am reuşit s-o creăm la fabrică”, spune Igor Corman, director al SE Bordnetze SRL.

La rândul său, Jerzy Laluk, cel de-al doilea director al SE Bordnetze SRL, afirmă că şi în continuare pentru companie cea mai importantă investiţie rămâne cea în oameni. „E important că şi în acest an avem posibilitatea să investim în oameni, să creăm noi locuri de muncă în Moldova şi să contribuim la dezvoltarea economiei ţării”, spune el.

Cu titlu de informaţie generală, se poate de adăugat că SE Bordnetze SRL este unul dintre cei mai importanți producători de cablaje auto din Republica Moldova. Proiectul de investiții este implementat în cadrul Zonei Economice Libere Bălți, subzona Orhei. Compania a fost înregistrată în decembrie 2015 și este o filială a Sumitomo Electric Bordnetze SE, care este un producător global în domeniul industriei automotive, cu 33 de mii de angajați din 15 țări.

Dacă vrei să fii parte a acestei mari familii, să munceşti în condiţii bune, să creşti profesional şi să ai un salariu decent, aceasta e şansa ta. Ziua de 14 aprilie 2019 îţi poate schimba radical viaţa!

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker