HoroscopȘtiri

Horoscop pentru saptamana 08 – 14 aprilie 2019 Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

La începutul acestei saptămâni s-ar putea să primeşti o sumă importantă de bani în urma muncii desfăşurate la serviciu. Există şi posibilitatea rezolvării unor aspecte profesionale sau obţinerea unui nou loc de muncă mai bine plătit. Evită cheltuielile extravagante, investiţiile sau planurile de afaceri. Foarte animate sunt dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Prudență și răbdare, deoarece sunt posibile conflicte în toată reagula. Revin în atenție și relaţiile familiale şi patrimoniul aferent acestora. Se pot relua subiecte legate de trecutul unor rude apropiate sau de moşteniri. Pe de altă parte, relaţiile cu membrii familiei vor fi destul de anoste, astfel încât fii prudent şi ţine cont şi de părerea celorlalţi. Vei fi tentat să te refugiezi în problemele profesionale. Găseşte un echilibru între aspectele personale şi cele profesionale. La finalul săptămânii, astrele îţi recomandă liniştea căminului şi compania celor dragi.

Taur

Zodia Taur

Ești orientat spre propria ta persoană și spre nevoile tale personale în primele zile ale săptămânii, aspect favorabil evoluției tale din toate punctele de vedere. Unele relaţii parteneriale se vor sfârşi, deoarece îţi vei da seama că nu mai corespund cerinţelor tale. Foarte importante sunt aspectele financiare pe 9 și pe 10 Aprilie. Se conturează cheltuieli, însă în paralel primești și bani, mai ales de pe urma activității desfășurate la serviciu. Relaţiile cu neamurile şi prietenii apropiaţi vor fi frecvente. Se pot relua unele discuţii, situaţii sau activităţi comune cu aceste persoane. De asemenea vor interveni și aspecte referitoare la schimbul de informații sau la abordarea unor forme de instruire personală sau profesională. La finalul săptămânii sunt momente favorabile activităților gospodărești și dialogurilor cu membrii familiei. Apar informații deosebite, ținute secret multă vreme despre familie.

Gemeni

Zodia Gemeni

Stările tale de spirit sunt contradictorii la începutul săptămânii, astfel că nimeni și nimic nu îți intră în voie. Controlează-te, alege rezolvarea priorităților și, la nevoie, cere sprijinul celor dragi și de încredere. Reţine concluziile din zilele acestei săptămâni şi alcătuieşte planuri noi pentru viitor, ştiute doar de tine. Îți vei reveni foarte bine, astfel că strălucirea și energia vitală de care dispui din plin vor atrage în preajma ta oameni interesanți și situații pe măsură. Totul este să eviți combativitatea și să le permiți celorlalți să ți se alăture în diverse acțiuni personale sau profesionale. Fii prudent în privința sănătății, deoarece întregul organism este vulnerabil. Foloseşte remedii naturiste şi odihneşte-te mai mult. A doua partea săptămânii evidențiază aspecte financiare. Intervin cheltuieli importante, însă primești bani, cadouri sau diverse bonusuri importante. În weekend se anunță întâlniri agreabile cu prietenii.

Rac

Zodia Rac

Este perioadă de schimbări profunde în această săptămână. Se vor repune în discuţie laturi ale personalităţii tale ce trebuie îmbunătăţite sau chiar redefinte în totalitate. Stările de spirit vor cunoaşte suişuri şi coborâşuri, însă depinde doar de tine să-ţi gestionezi atent energiile şi reacţiile. Sunt foarte active conflictele ascunse în sfera profesională, astfel că este bine să fii vigilent și să lași emotivitatea deoparte. Orice informație primită pe indiferent ce cale este importantă și demnă de reținut. Ai nevoie de odihnă, deoarece organismul este obosit. Se pot evidenția afecțiuni ale sistemului respirator și ale sistemului digestiv, mai ales ale ficatului. Prudență, răbdare și fii înțelegător cu tine însuți! îna doua partea a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. dorința ta de cooperare poate fi contracarată de ceilalți în diverse moduri. La finalul săptămânii apar cheltuieli, dar și câștiguri suplimentare din munca desfășurată.

Leu

Zodia Leu

O săptămână interesantă la capitolul socio-profesional. Dialoguri importante cu șefi și autorități, rezolvarea unor demersuri ce țin de acte personale sau profesionale, trasarea unor direcții sociale noi. Sprijinul oamenilor importanți într-un domeniu de activitate este de anvergură și cu efecte pe termen lung, chiar dacă acum pare insignifiant. Pe de altă parte sunt posibile controverse majore între tine și aceste persoane. Chiar dacă unii te contestă sau îți pun bețe în roatele proiectelor tale personale sau profesionale, tu ascultă-i pe toți, evită să reacționezi impulsiv și apoi retrage-te pentru a analiza pe îndelete cele petrecute. A doua parte a săptămânii este favorabilă orientării eforturilor spre propria ta ființă. Ai nevoie de odihnă, de dialog interior, de contact cu natura, dar și de oameni de bună calitate. Fii discret și nu îți divulga slăbiciunile și planurile de viitor.

Fecioara

Zodia Fecioara

Foarte active sunt relațiile socio-profesionale în această săptămână. Este nevoie de prudență, răbdare, selectarea priorităților, detașare de problemele celorlalți. Dialogurile cu persoanele de la locul de muncă sunt dinamice, punctate cu note agresive și cu opinii spuse în grabă. Sunt posibile altercații mai ales cu șefii și cu autoritățile. Cumva ești o contră la tot și toate, găsind tu nod în papură la orice. Controlează-ți stările și evită critica excesivă! Chiar dacă dreptatea este de partea ta și prezinți argumente viabile, ceilalți nu te pot urmări și nu te pot susține, pentru că pur și simplu au alte priorități decât ale tale. Pe 11 și pe 12 Aprilie se conturează dialoguri și întâlniri importante cu prietenii. Reține cele discutate și implică-te în activități comune cu aceste persoane. Sfaturile sau îndemnurile din această săptămână, indiferent din partea cui vin, analizează-le pe îndelete, și pe unele chiar urmează-le cât mai repede. Finalul săptămânii este potrivit odihnei și plimbărilor în natură.

Balanta

Zodia Balanta

Săptămâna debutează cu o mare dorință de a-ți rafina sufletul, de a-ți remodela sistemul valorilor morale și spirituale, de a te desprinde de un trecut perimat și dureros încă. Mentalul îți este foarte activ, riscând să spui vorbe nepotrivite, să decizi superficial și în grabă. Controlează-ți stările de spirit, alege cu grijă ceea ce vrei să spui și, la nevoie, sfătuiește-te cu cineva drag și de încredere. Se conturtează dialoguri cu persoane aflate în străinătate și demersuri legate de călătorii sau de studii. Prudență dacă ești nevoit să călătorești sau dacă trebuie să susții probe, examene, interviuri. Pregătește-te suplimentar! Pe 11 și pe 12 Aprilie vei fi la mare căutare de către șefi și autorități. Desprinderi din unele colaborări, dialoguri și întâlniri foarte importante cu persoane cu funcție. Finalul săptămânii este potrivit dialogului și întâlnirilor cu prietenii.

Scorpion

Zodia Scorpion

Relaţiile parteneriale vor cunoaşte răsturnări de situaţie. Unele colaborări se pot încheia definitiv, făcând loc altora mult mai interesante. Beneficiezi de un sprijin astral deosebit, aşa încât ai toate şansele să-ţi pregăteşti terenul pentru proiecte îndrăzneţe cu efecte de lungă durată, care îți vor aduce și câștiguri pe măsură. Chestiunile financiare de genul achitarea datoriilor, relaționarea cu instituții financiare, rezolvarea aspectelor legate de moșteniri și partaje abundă în zilele de 9 si 10 Aprilie. Fii prudent, deoarece tendința de a cheltui mult este mare și păguboasă. În a doua parte a săptămânii se întrezăresc întâlniri şi dialoguri interesante cu oameni erudiți. Alţii vor avea succes la studii şi cercetări pe zone avangardiste. Procesul învăţării şi schimbului de informaţii este susţinut, însă sunt de preferat cele care vizează activitatea cotidiană. Finalul săptămânii îți aduce multă lume în preajmă.

Sagetator

Zodia Sagetator

Sănătatea este unul din subiectele importante din această săptămână. Selectează prioritățile, odihnește-te conștient și stai mai mult în natură. La serviciu se vor putea finaliza unele activităţi începute mai demult. Relațiile parteneriale sunt conflictuale în perioada 9 – 11 Aprilie. Cumva la baza acestor conflicte stau aspecte sentimentale, copiii sau ceva din sfera familială și domestică. Fii prudent și nu amesteca latura personală cu cea profesională. O relație de cuplu, o relație partenerială profesională se pot finaliza definitiv pornind de la banalități. Percepția că toți s-au unit împotriva ta are pe undeva un sâmbure de adevăr, însă important este să te gândești și să analizezi cum de s-a ajuns într-o astfel de situație. Apoi decide în consecință în a doua parte a săptămânii, când animozitățile parteneriale se estompează, dar rămân pe fundalul cotidian. Cheltuieli importante pe datorii de orice fel, însă sunt posibile și venituri sau rezolvări financiare și materiale deosebite.

Capricorn

Zodia Capricorn

La serviciu se conturează situații dinamice, multă forfotă și sarcini de lucru noi și urgente. Relațiile colegiale sunt conflictuale, de aceea fii prudent și ocupă-te singur de ceea ce ai tu de făcut. Unele dintre aceste relații se pot finaliza în chip nebănuit. Ceva din mediul familial și domestic îți creează probleme în mediul profesional. Observă ce anume și remediază situația. Stabilește clar o graniță între latura personală, familială și cea profesională. Pe de altă parte, sănătatea este foarte vulnerabilă pe sistemul respirator, brațe, mâini, ficat. Consultațiile medicale pot fi la ordinea zilelor. Îngrijește-te corespunzător! Pe 11 și 12 Aprilie intervin chestuni parteneriale, atât într-o relație matrimonială, cât și într-o relație profesională. Se pot reconfigura termenii și condițiile unor colaborări, dar și în plan personal vor interveni schimbări importante. În weekend apar cheltuieli comune cu alții.

Varsator

Zodia Varsator

Segmentul amoros este foarte răscolit în această săptămână. Dialoguri importante cu persoana iubită sau cu copiii, după caz. Graba, tonul ridicat, acuzele mai mult sau mai puțin fondate sunt frecvente și păguboase pe termen lung. Este nevoie să accepți și filozofia de viață specifică persoanelor dragi sau dorințele lor din această perioadă. Fii deschis la schimbări și vei avea numai de câștigat! Pe 11 și pe 12 Aprilie este multă forfotă la serviciu. Dialoguri colegiale importante și sarcini de lucru noi și interesante. Este nevoie să-ţi modifici percepţia asupra muncii, respectiv să găseşti un echilibru între optimizare şi eficienţă. Pe de altă parte vor reveni în prim planul vieţii cotidiene afecţiuni vechi. Dozează-ţi eforturile, ocupă-te doar de sarcinile tale şi odihneşte-te mai mult. Consultaţiile şi analizele medicale vor fi teme frecvente. La finalul săptămânii se conturează activități comune cu alții.

Pesti

Zodia Pesti

Săptămâna debutează cu aspecte familiale și domestice. Sunt momente favorabile activităților gospodărești de avergură. Pe de altă parte, relațiile cu membrii familiei și cu neamurile sunt conflictuale și cu greu se poate cădea la pace pe un anumit subiect. Evită discuțiile aprinse și ascultă pe toată lumea. Chiar dacă, deocamdată ai senzația că toată lumea este împotriva a ceea ce vrei sau ai nevoie tu, așteaptă să treacă zilele conflictuale și apoi acționează în consecință. Relaţia cu persoana iubită va fi rediscutată, reformulată şi revizuită din toate punctele de vederea pe 11 și pe 12 Aprilie. Discuții importante, activități comune deosebite  cu cei dragi cu efecte pe termen lung. Această perioadă te îndeamnă la schimbarea atitudinii vizavi de iubire şi la asumarea corectă a responsabilităţii faţă de cei dragi. Este foarte posibil ca o relaţie amoroasă veche, bazată pe superficialitate şi materialism, să-şi afle sfârşitul cât de curând. În weekend sunt favorizate treburile de rutină și odihna. Prudență la sănătate!

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker