Util

Horoscopul săptămânii 23-29 octombrie

Berbec: De luni, Soarele tranzitează casa transformărilor din horoscopul tău general. Debutează o perioadă de câteva săptămâni în care emoțiile, trăirile și sentimentele tale ar putea avea cu totul altă intensitate. Așteaptă-te  la evenimente cu impact emoțional  care să-ți arate că ești mai puternic/ă decât te-ai fi așteptat vreodată. Iubește-te mai mult. 

Taur: Cu excepția zilei de duminică, se prea poate ca astrele să nu-ți rezerve mari provocări pe planul legat de sănătate. Este posibil ca programul de muncă obositor să-şi spună cuvântul în acea zi sau în jurul ei și să clachezi într-un fel sau altul. Caută să te relaxezi și să nu-ți propui să onorezi angajamente sociale mult prea extenuante.   

Gemeni: Începând de luni, Soarele de mișcă prin casa sănătăți fizice din horoscopul tău general. Orice neplăcere cu care te-ai putea pricopsi pe acest plan are o componentă emoțională puternică. Încearcă să te implici mai puțin la acest nivel, concentrându-te pe observarea situației în care te afli de undeva de sus. Doar așa, nu te vor afecta.      

Rac: Luni și marți, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că bunăstarea ta la acest nivel ar putea lăsa întrucâtva de dorit. Caută să eviți orice episod de disconfort fizic. Un program riguros de masă și de somn te pot ajuta să-ţi revii. Ai mai multă grijă de tine.       

Leu: Miercuri și joi, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă te confrunți cu disconfort fizic pe acest plan, s-ar putea ca acesta să apară cândva la mijlocul acestei săptămâni. S-ar putea să fie vorba de dureri de spate ori de încheieturi, deci dacă știi că ai probleme pe acest plan, caută să le previi.   

Fecioara: Vineri și sâmbătă, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce face ca să trebuiască să acorzi mai multă importanță acestui aspect al vieții tale. Ești destul de preocupat/ă de bunăstarea ta fizică, dar n-ar strica să te deschizi mai mult către metodele de întreținere și vindecare alternative. Medicina alopată dă rezultate, dar nu este singura opțiune.   

Balanţa: Din câte se pare, zodiacul nașterii tale nu se numără printre cele greu încercate de astre săptămâna aceasta. Cu toate acestea, recomandarea pentru tine ar fi aceea să nu te lași pe tânjeală, neglijându-te ori fiind mult prea indulgent/ă cu tine însuți/ăți. Caută să-ți impui un stil de viață și alimentație sănătos care să-ți permită să ai energie atunci când de regulă ești cu totul extenuat/ă. 

Scorpion: De luni începând, Soarele se mișcă prin zodiacul nașterii tale căruia-i corespunde casa vitalității din horoscopul tău general, semn că începând din prima zi a acestei săptămâni, bateriile tale își măresc considerabil volumul, devenind mai plin/ă de viață decât de obicei. Caută totuși să nu-ți irosești energia pe nimicuri și fă doar lucruri ale căror rezultate le vei vedea cândva în viitor.    

Săgetător: De luni începând, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu cum că ar putea reveni în peisaj obsesii, frustrări, vicii și nemulțumiri care te-au bântuit destul de mult în trecut. Caută să faci în așa fel încât să nu le lași să-și pună prea mult amprenta asupra ta. Gândește pozitiv și caută să vezi partea plină a paharului. Este un efor pe care-l faci pentru tine.

Capricorn: PLuni și marți, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu cum că se prea poate ca prejudecățile și preconcepțiile tale să ajungă să-ți creeze deservicii în primele două zile ale acestei săptămâni. Poți evita orice dezamăgire dacă te arăți mai deschis/ă la nou și diferit. Poate că nu-i ușor de fiecare dată, dar cu siguranță te va face fericit/ă această abordare.    

Vărsător: Miercuri și joi, Luna se plimbă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea face să persiști în tipare de gândire înguste care nu te lasă să vezi lucrurile dincolo de aparențe. Poate că dacă ai încerca să fii ceva mai maleabil/ă, situația ar fi cu totul alta. Este drept că nu ești un/o conformist/ă, dar ai şi tu unele limite care nu te lasă să privești dincolo.   

Peşti: De vineri până duminică, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care te-ai putea simți ușor alienat/ă față de ceilalți, negăsindu-ți parcă locul în compania lor. Poate că dacă ai încerca să te bucuri mai mult de unicitatea ta, sentimentele tale vis-à-vis de această situație s-ar schimba cu totul. Fii mereu.

 

  Sursa: AstroDex

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker