RezinaȘoldăneștiȘtiriTelenești

Elevii noştri, printre cei mai buni din ţară la geografie

Premianții Olimpiadei Republicane la Geografie.

În perioada 25 – 27 martie 2019, în incinta Universității de Stat din Moldova, s-a desfășurat cea de-a 50-a ediție a Olimpiadei Republicane la Geografie. La concurs au participat 158 de elevi din clasele a IX-a – a XII-a din toate raioanele și municipiile din țară, transmite diez.md

În baza deciziei Consiliului Olimpic Republican la Geografie, au fost acordate diplome și premii bănești pentru 40 de elevi. Printre premianții Olimpiadei sunt şi elevi din regiunea Orhei.

Grigore Rânja de la Liceul Teoretic Ion Creangă din Cuizăuca, raionul Rezina, s-a clasat pe locul II, profesor Vasile Bârcă.

Mihaela Bucioc de la Liceul Teoretic Evrika din Râbnița, care aparţine de Direcţia Generală Învăţământ, tineret şi sport Rezina, s-a clasat pe locul III, profesor Ion Bucioc.

Tot pe locul III s-a clasat Alexandru Erhan de la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu din Orhei, profesoară Mariana Jioară.

Iar doamna profesoară Efrosinia Rusu de la Liceul Teoretic Lucian Blaga din Teleneşti are doi olimpici: Cristian Pocitarenco – locul III şi Valentina Moisei – menţiune.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker