ȘtiriTelenești

Crimă la Telenești. Bărbat ucis în bătaie în propria curte

La Ordășei, raionul Telenești, un bărbat de 50 de ani ar fi fost omorât în bătaie de către un tânăr de 20 de ani. Oamenii legii l-au reținut pe urme fierbinți.

Cadavrul victimei, cu multiple semne de moarte violentă, a fost găsit în jurul orei 08:00, zăcând în fața casei sale.

Ulterior, poliția a reținut un suspect pentru 72 de ore, urmând să stabilească circumstanțele crimei.

Mariana Bețivu, ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că bănuitul se cunoștea cu victima, însă cei doi erau în relații ostile.

Preliminar s-a stabilit că tânărul ar fi trecut sâmbătă seara prin preajma casei victimei, în stare de ebrietate, apoi, după ce l-ar fi văzut pe acesta în curte, l-ar fi bătut cu bestialitate și l-ar fi lăsat să zacă la pământ. Din cauza traumatismelor grave, bărbatul a decedat, iar cadavrul acestuia a fost depistat duminică de către un consătean, care a și alertat poliția”, a precizat Bețivu.

Pe numele tânărului poliția din Telenești a pornit un dosar penal.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker