RezinaȘtiri

Preşedinte nou şi în raionul Rezina

Şedinţa Consiliului raional Rezina, convocată pe 03 aprilie 2018, a început cu o informaţie despre activitatea subdiviziunilor CR în perioada 2015-2019, prezentată de preşedinta raionului, Eleonora Graur. Potrivit dumneaei, în perioada de referinţă raionul Rezina a înregistrat practic doar succese în toate domeniile.

În continuare, conform agendei, consilierii au examinat şi aprobat o decizie privind rectificarea bugetului raional pentru a. 2019 şi alta cu privire la alocarea mijloacelor financiare din fondul de rezervă, programul de reparaţie şi întreţinere în a. 2019 a drumurilor locale. Şase decizii au vizat instituţiile de sănătate din raion. Astfel, Consiliul a aprobat normele specifice de activitate a centrelor de sănătate Pripiceni-Răzeşi, Cinişeuţi, Mateuţi, Ignăţei, Rezina şi Spitalului raional Rezina. Au fost aprobate decizii şi pe alte subiecte. Cu detalii vom reveni în următoarele numere.

Consiliul a aprobat cererea de demisie a Eleonorei Graur din funcţia de preşedintă a raionului începând cu data de 09 aprilie c. Funcţia de preşedinte al raionului o va exercita Vasile Gobjilă, actualul vicepreşedinte, votat de majoritatea consilierilor.

Reporter ”C”

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Un comentariu

  1. Pingback: Ещё одна отставка на уровне района. Совет Резины принял заявление Элеоноры Граур | Последние новости Молдовы и ПМР| Abra News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close