Util

Murăm varza fără probleme

Aţi pus  roşii, castraveţi la murat, dar încă nu aţi pus varză pentru sarmale? Dacă nu aveţi nevoie de o cantitate mare, o metodă simplă şi convenabilă este să introduceţi căpăţânile de varză în vasul cu murăturile pe care deja le aveţi. Acest lucru poate fi făcut şi în lunile următoare, când se va consuma deja o parte din legumele murate şi va rămâne loc liber în butoi sau borcan. Varza se va mura mai rapid şi veţi fi siguri că nu va ieşi prea sărată sau prea acră. În plus, moarea va deveni şi mai gustoasă, şi mai folositoare.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close