RezinaȘtiri

Fotbalistele rezinene s-au întors cu aur din Emiratele Arabe Unite

Vicepreședintele raionului Rezina, Vasile Gobjilă, a adus la cunoștința tuturor că, în perioada 14-22 martie c., în orașul Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, s-au desfăşurat Jocurile Mondiale Speciale Olympics 2019, la care a participat şi selecționata Republicii Moldova de fotbal feminin. 6 sportive din selecţionata R.Moldovei au reprezentat raionul Rezina.

Potrivit lui Vasile Gobjilă, care este şi preşedintele Asociaţiei raionale de fotbal, la proba mini-fotbal echipa fotbalistelor din Rezina în 5 meciuri a repurtat 4 victorii, astfel cucerind medaliile de aur.

În etapa preliminară, cu scoruri categorice, selecţionata R.Moldova a câştigat meciurile cu selecţionatele Letoniei şi Franţei.

Îndeosebi s-au evidenţiat rezinencele Marina Matviiciuc şi Mihaela Popovici, care au marcat cele mai multe goluri.

La aceste jocuri, după cum a mai adăugat Vasile Gobjilă, rezultate remarcabile au obţinut Alexei Zanoga (argint la nataţie), Daria Cornilov și Marina Railean (aur şi, respectiv, bronz, la bocce).

Reporter „C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker