OrheiȘtiri

La Pelivan s-a desfășurat Campionatul raionului la tenis

În incinta Căminului de cultură din Pelivan, raionul Orhei s-a desfășurat Campionatul raionului la tenis de masă. Evenimentul a fost oficializat de Ion Gamarț, primarul comunei Pelivan, Victor Gherman, șeful Serviciului Tineret și Sport din cadrul Consiliului Raional Orhei și Mihail Zara, specialist-metodist în domeniul culturii fizice și sportului din cadrul Direcției Generale Educație Orhei.

Competiţia a întrunit 6 echipe cu circa 100 de sportivi din raioanele Orhei şi Dubăsari.

După cum ne-a relatat dl Gamarț, aceasta a fost a doua ediţie a Campionatului organizată la Pelivan. Sportivii şi-au măsurat dibăcia la şase mese.

Competiţia a demonstrat că această probă este practicată şi se bucură de popularitate la persoane de diferite vârste. Deținătorii locurilor I, II și III s-au ales cu diplome, cupe și medalii. Astfel În categoria femei locul I l-a ocupat Nicoleta Micu, elevă la Liceul Teoretic Alecu Russo, locul II – Angela Raileanu, angajată a SR Orhei, locul III – Ioana Melnic de la Jora de Jos. Printre bărbați campion a devenit Petru Cojocari din Brăviceni, iar Alexei Morarenco și Igor Stavenschi din Malovata au împărţit locurile II şi respectiv III.

Reporter ”C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker