OrheiȘtiri

La Pelivan s-a desfășurat Campionatul raionului la tenis

În incinta Căminului de cultură din Pelivan, raionul Orhei s-a desfășurat Campionatul raionului la tenis de masă. Evenimentul a fost oficializat de Ion Gamarț, primarul comunei Pelivan, Victor Gherman, șeful Serviciului Tineret și Sport din cadrul Consiliului Raional Orhei și Mihail Zara, specialist-metodist în domeniul culturii fizice și sportului din cadrul Direcției Generale Educație Orhei.

Competiţia a întrunit 6 echipe cu circa 100 de sportivi din raioanele Orhei şi Dubăsari.

După cum ne-a relatat dl Gamarț, aceasta a fost a doua ediţie a Campionatului organizată la Pelivan. Sportivii şi-au măsurat dibăcia la şase mese.

Competiţia a demonstrat că această probă este practicată şi se bucură de popularitate la persoane de diferite vârste. Deținătorii locurilor I, II și III s-au ales cu diplome, cupe și medalii. Astfel În categoria femei locul I l-a ocupat Nicoleta Micu, elevă la Liceul Teoretic Alecu Russo, locul II – Angela Raileanu, angajată a SR Orhei, locul III – Ioana Melnic de la Jora de Jos. Printre bărbați campion a devenit Petru Cojocari din Brăviceni, iar Alexei Morarenco și Igor Stavenschi din Malovata au împărţit locurile II şi respectiv III.

Reporter ”C”

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close