Evenimente

Anul acesta ar putea fi ultima dată când schimbăm ora

 

Comisia Europeană a propus renunțarea la schimbarea sezonieră a orei în Europa în 2019, oferind statelor membre libertatea de a decide dacă doresc să aplice în mod permanent ora de vară sau de iarnă.

Pentru a permite o tranziție fără probleme, conform propunerii Comisiei, fiecare stat membru ar trebui să comunice, până în aprilie 2019, dacă intenționează să aplice în mod permanent ora de vară sau pe cea de iarnă. Ultima trecere obligatorie la ora de vară va avea loc duminică, 31 martie 2019.

Ulterior, statele membre care doresc să revină permanent la ora de iarnă ar putea să mai facă o ultimă schimbare sezonieră a orei duminică, 27 octombrie 2019. De la acea dată, schimbarea sezonieră a orei nu va mai fi posibilă.

Va renunța sau nu Moldova la schimbarea orei. Premierul moldovean Pavel Filip a declarat că decizia va fi luată în urma unei hotărâri definitive la nivelul structurilor europene.

Read more: https://sputnik.md/society/20190303/25053118/Ora-de-vara-2019-Ar-putea-fi-ultima-data-cand-schimbam-ora-de-iarna-pe-cea-de-vara.html

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close