EvenimenteRezina

A demarat realizarea unui proiect comunitar multaşteptat

Contractul cu privire la realizarea proiectului a fost semnat de primarul Simion Tatarov, directorul ADR Habitat Valeriu rusu şi managerul ÎM SCL Rezina Ion Balan (de la dreapta).

 

Parteneriatul Local Rezina Verde, instrument de management public care are menirea de a transforma străzile Păcii și Miorița într-un cartier curat, sigur și confortabil pentru cetățeni, este în plină desfăşurare.

 

Marţi, liderii ADR Habitat, Primăriei Rezina şi Întreprinderii Municipale Servicii Comunal Locative au semnat contractul cu privire la realizarea proiec-tului Prin sinergie, turism şi ecologie la o încredere durabilă între comunităţile de pe ambele maluri ale Nistrului, finanţat de Uniunea Europeană în cadrul Programului Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii şi cofinanţat de Ministerul Afacerilor Externe al Poloniei.

Proiectul vizează conectarea la magistrala de cana-lizare orăşenească a 17 case la sol din strada Miorița și a blocurilor locative cu nr. 30, 32, 37, 39, 51, 61, dar şi a grădiniţei de copii  din strada Păcii a orașului Rezina şi este implementat de ADR Habitat în parteneriat cu Primăria Rezina, săptămânalul regional CUVÂNTUL, comitetul de cartier Cartierul verde şi ÎM Servicii Comunal Locative Rezina.

Reporter „C”

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker