EvenimenteRezina

A demarat realizarea unui proiect comunitar multaşteptat

Contractul cu privire la realizarea proiectului a fost semnat de primarul Simion Tatarov, directorul ADR Habitat Valeriu rusu şi managerul ÎM SCL Rezina Ion Balan (de la dreapta).

 

Parteneriatul Local Rezina Verde, instrument de management public care are menirea de a transforma străzile Păcii și Miorița într-un cartier curat, sigur și confortabil pentru cetățeni, este în plină desfăşurare.

 

Marţi, liderii ADR Habitat, Primăriei Rezina şi Întreprinderii Municipale Servicii Comunal Locative au semnat contractul cu privire la realizarea proiec-tului Prin sinergie, turism şi ecologie la o încredere durabilă între comunităţile de pe ambele maluri ale Nistrului, finanţat de Uniunea Europeană în cadrul Programului Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii şi cofinanţat de Ministerul Afacerilor Externe al Poloniei.

Proiectul vizează conectarea la magistrala de cana-lizare orăşenească a 17 case la sol din strada Miorița și a blocurilor locative cu nr. 30, 32, 37, 39, 51, 61, dar şi a grădiniţei de copii  din strada Păcii a orașului Rezina şi este implementat de ADR Habitat în parteneriat cu Primăria Rezina, săptămânalul regional CUVÂNTUL, comitetul de cartier Cartierul verde şi ÎM Servicii Comunal Locative Rezina.

Reporter „C”

 

 

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close