Politic

Peter Michalko: „Ar fi foarte riscant să fie o următoare majoritate bazată pe oameni care au făcut parte la furtul miliardului”

Ar fi foarte riscant ca în Parlament să fie o majoritate bazată pe oameni care au făcut parte la furtul miliardului. Cel puțin, aceasta a declarat şeful delegaţiei UE în Republica Moldova, Peter Michalko, în cadrul emisiunii În Profunzime, relatează unimedia.info.

 

„Investigarea fraudei bancare este una dintre așteptările-cheie nu doar din partea partenerilor externi, dar și din partea cetățenilor Republicii Moldova. În frauda bancară au fost furate un miliard de euro, aceștia sunt banii tuturor cetățenilor….Așteptăm și noi că justiția își va face treaba și ei vor fi pedepsiți.

Nicio imunitate nu trebuie să fie obstacol în această treabă de justiție. Dacă acest proces nu ar continua, asta ar aduce întrebări serioase despre eficiența statului de drept în RM. Eu cred că ar fi foarte riscant să fie o următoare majoritate bazată pe oameni care au făcut parte la furtul miliardului și fiecare guvernare care ar fi bazată pe aceasta ar aduce întrebări foarte serioase despre respectul statului de drept și justiție”, a declarat Peter Michalko în cadrul emisiunii În profunzime de la ProTV.

 

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker