Politic

Peter Michalko: „Ar fi foarte riscant să fie o următoare majoritate bazată pe oameni care au făcut parte la furtul miliardului”

Ar fi foarte riscant ca în Parlament să fie o majoritate bazată pe oameni care au făcut parte la furtul miliardului. Cel puțin, aceasta a declarat şeful delegaţiei UE în Republica Moldova, Peter Michalko, în cadrul emisiunii În Profunzime, relatează unimedia.info.

 

„Investigarea fraudei bancare este una dintre așteptările-cheie nu doar din partea partenerilor externi, dar și din partea cetățenilor Republicii Moldova. În frauda bancară au fost furate un miliard de euro, aceștia sunt banii tuturor cetățenilor….Așteptăm și noi că justiția își va face treaba și ei vor fi pedepsiți.

Nicio imunitate nu trebuie să fie obstacol în această treabă de justiție. Dacă acest proces nu ar continua, asta ar aduce întrebări serioase despre eficiența statului de drept în RM. Eu cred că ar fi foarte riscant să fie o următoare majoritate bazată pe oameni care au făcut parte la furtul miliardului și fiecare guvernare care ar fi bazată pe aceasta ar aduce întrebări foarte serioase despre respectul statului de drept și justiție”, a declarat Peter Michalko în cadrul emisiunii În profunzime de la ProTV.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker