EvenimenteRezina

Haideţi, rezineni, să facem ordine!

În numărul precedent al CUVÂNTUL-ui am îndemnat toată lumea din regiunea Orhei să iasă la salubrizarea teritoriilor în care locuim. Pentru că situaţia este critică. Localităţile noastre, ţara întreagă se îneacă în deşeuri care pe an ce trece au un impact tot mai nociv asupra solului, apei, aerului, sănătăţii fiecăruia dintre noi.

Peste câteva zile pe pagina grupului de pe Facebook Rezina info a apărut şi primul ecou, semnat de Alexandru Vudvud din oraşul Rezina:

Stimati rezineni, suntem în prag de primavară, când totul înverzeşte şi renaşte. Propun tuturor locuitorilor oraşului, care dispun de timp şi au dorinţă, să participăm la salubrizarea teritoriului de la marginea pădurii şi a şoselei de ocolire, unde majoritatea din noi ne odihnim. Eu dispun de camion pentru evacuarea deşeurilor şi de 50 de saci. Cine doreşte – ne întâlnim sâmbătă, 30 martie, la ora 10.00, la intrare pe strada de ocolire Nord”.

Familia Liliei Rusu, Oxana Purice, Mariana Rusnac şi alţi rezineni s-au declarat gata să susţină iniţiativa lui Alexandru, îndemnându-se unii pe alţii să petreacă timpul împreună frumos şi cu folos. Sperăm cu până sâmbătă numărul susţinătorilor iniţiativei lui Alexandru Vudvud va creşte, că acţiuni similare se vor organiza şi în alte cartiere ale Rezinei, în toate localităţile regiunii Orhei.

Reporter ”C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker