EvenimenteRezina

Haideţi, rezineni, să facem ordine!

În numărul precedent al CUVÂNTUL-ui am îndemnat toată lumea din regiunea Orhei să iasă la salubrizarea teritoriilor în care locuim. Pentru că situaţia este critică. Localităţile noastre, ţara întreagă se îneacă în deşeuri care pe an ce trece au un impact tot mai nociv asupra solului, apei, aerului, sănătăţii fiecăruia dintre noi.

Peste câteva zile pe pagina grupului de pe Facebook Rezina info a apărut şi primul ecou, semnat de Alexandru Vudvud din oraşul Rezina:

Stimati rezineni, suntem în prag de primavară, când totul înverzeşte şi renaşte. Propun tuturor locuitorilor oraşului, care dispun de timp şi au dorinţă, să participăm la salubrizarea teritoriului de la marginea pădurii şi a şoselei de ocolire, unde majoritatea din noi ne odihnim. Eu dispun de camion pentru evacuarea deşeurilor şi de 50 de saci. Cine doreşte – ne întâlnim sâmbătă, 30 martie, la ora 10.00, la intrare pe strada de ocolire Nord”.

Familia Liliei Rusu, Oxana Purice, Mariana Rusnac şi alţi rezineni s-au declarat gata să susţină iniţiativa lui Alexandru, îndemnându-se unii pe alţii să petreacă timpul împreună frumos şi cu folos. Sperăm cu până sâmbătă numărul susţinătorilor iniţiativei lui Alexandru Vudvud va creşte, că acţiuni similare se vor organiza şi în alte cartiere ale Rezinei, în toate localităţile regiunii Orhei.

Reporter ”C”

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close