EvenimenteOrhei

A 5-a ediție a Marșului pentru Viață la Orhei

La Orhei, în zilele de odihnă,  a fost organizat pentru a 5-a oară Marșul pentru Viață.  Evenimentul, care are drept scop prevenirea avortului, a adunat mai mulți copii și tineri de la câteva instituții de învățământ, dar și alți orheieni.

Potrivit radioorhei.info, în centrul orașului Orhei a fost organizat un flash-mob și s-a vorbit despre importanța familiei, iar ulterior participanții, în frunte cu un grup de preoți din cadrul Mitropoliei Basarabiei, au mers într-un marș simbolic spre Centrul Perinatal din oraş (în imagine).

Evenimente cu genericul Marșul pentru Viață sunt organizate de câțiva ani în România și Republica Moldova.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker