HoroscopȘtiriUtil

Horoscop pentru saptamana 25 – 31 martie 2019 Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

Unii te-ar putea considera o adevărată călăuză spirituală la începutul săptămânii, astfel că ar fi bine să oferi o impresie bună și sfaturi pertinente. Călătoriile în străinătate și studiile pe termen lung reprezintă subiecte importante, la care ar fi bine să te gândești pe îndelete. Intervalul 27 – 29 Martie aduce răsturnări de situație în domeniul profesional. Relațiile cu șefii și autoritățile devin foarte tensionate, iar reproșurile vor fi frecvente. Totuși ține cont de cele aflate de la alții, pentru că orice informație, aparent banală conține un sâmbure de adevăr folositor ție în această perioadă. Weekend-ul îți aduce în preajmă prieteni. Unii îți sunt alături în mod sincer, însă alții doar mimează. Selectează atent acest acest anturaj.

Taur

Zodia Taur

Subiectele tabu, latura ocultă a vieţii şi transformarea personală sunt accentele majore în primele zile ale săptămânii. Chestiunile legate de moşteniri, banii altora sau informaţiile secrete vor fi frecvente. Ceva în atitudinea ta faţă de aceste sectoare ale vieţii se va modifica definitiv şi în chip remarcabil. Pe 27 şi 28 Martie, dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte, iar vizitarea locurilor sfinte, lecturarea unei cărţi sau vizionarea unui film cu subiecte spirituale sunt cele mai indicate. Se recomandă prudență dacă ești nevoit să călătorești, pentru că sunt posibile neplăceri serioase. La finalul săptămânii vei fi înconjurat de multă lume. Întâlniri și dialoguri importante referitoare la cariera profesională, familie și imaginea ta ochii celorlalți.

Gemeni

Zodia Gemeni

Relaţiile parteneriale şi parteneriatele în general sunt foarte dinamice în primele zile ale săptămânii. Cu toată sobrietatea şi rigiditatea situațiilor în care ești implicat, nu vei putea rămâne indiferent la ce se petrece în această zonă. Perioada curpinsă între 27 şi 28 Martie îți aduce oportunitatea de a analiza în taină, tot ce se petrece în jurul tău, obţinând informaţii secrete, de mare folos. De asemenea, ar fi bine să te ocupi și de chestiunile financiare privitoare la achitarea facturilor sau datoriilor de orice fel. Evită să oferi bani, bunuri sau cadouri persoanelor care doar profită de pe urma ta. Sfârșitul săptămânii aduce chef de plimbări în locuri îndepărtate.

Rac

Zodia Rac

Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar și acasă în plan personal. Sunt posibile situaţii spectaculoase, încheieri de conturi şi deschiderea altora noi, mult mai potrivite şi profitabile. Sănătatea primeşte sprijin astral, însă problemele de fond capătă o turnură aparte. Pe 27 şi 28 Martie, relaţiile parteneriale sunt foarte tensionate, existând riscul unor destămări ale colaborărilor vechi sau a unei căsnicii. Fii prudent și ține cont de spusele celorlalți, evitând totodată să forțezi nota de a ține lângă tine oameni și situații care nu-ți mai sunt de folos și pe deasupra te necăjesc. Finalul săptămânii conturează cheltuieli, discuții despre bani și bunuri.

Leu

Zodia Leu

Încă de la începutul săptămânii ești preocupat de relaţiile sentimentale, pentru că vor apărea turnuri, în care factorul neprevăzut îşi va face de cap. De asemenea, și copii intră în discuții, astfel că surprizele din partea lor pot fi de proporții. În zilele de 27 şi 28 Martie, activităţile din sfera muncii se înteţesc și probabil că vei fi nevoit să te descurci mai mult singur. Evită discuțiile contradictorii cu șefii și colegii de muncă! Sunt relații tensionate și fragile deocamdată. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului circulator, însă nu sunt recomandate analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale în perioada 29 – 31 Martie. Finalul săptămânii aduce activități comune cu alții.

Fecioara

Zodia Fecioara

Diverse răsturnări de situaţie se pot petrece în segmentul domestic. Posibil să fii nevoit să te ocupi urgent de treburi gospodărești restante, reparații sau de nevoile unui membru al familiei. Este bine să ții cont ce de cele sugerate de sufletul tău și să ai încredere în intuiția ta. În zilele de 27 şi 28 Martie îți vine cheful de distracţii şi amor. Prietenii îți pot pune beţe în roate, dar dorinţa este atât de mare şi totul în jur atât de fascinant, încât vei depăşi orice obstacol fără probleme. Totuși fii prudent și evită excesele sau aventurile frivole. Totuși, discordia îți poate juca feste nebănuite în plna sentimental, decii fii realist. Sfârşitul săptămânii îți aduce în atenție sarcinile de lucru de la serviciu, dar și niscai probleme de sănătate.

Balanta

Zodia Balanta

Comunicarea, relaţiile cu persoanele din anturajul apropiat, drumurile şi studiile pe termen scurt le vei aborda într-o nouă manieră, începând din această săptămână. Ai forţă şi strălucire în cuvinte, astfel că vei fi urmărit și ascultat cu interes. Pe 27 şi 28 Martie vei fi nevoit să te ocupi de treburile gospodăreşti și de relațiile cu membrii familiei. Ar fi bine să-ți îmbunătățești condițiile de locuit, să repari ce este necesar și totodată să stai de vorbă cu cei dragi pentru a le afla problemele. Ai șanse să-i sprijini, iar ei la rândul lor te vor aprecia pentru asta. Finalul săptămânii este potrivit activităților recreative alături de cei dragi. Un adevărat carusel de stări şi evenimente!

Scorpion

Zodia Scorpion

Pentru tine, chestiunile finaniciare, bunurile materiale şi tot ce ţine de moravuri, vor suferi o reală transformare, încă din primele zile. Oricum, turnurile fericite vor fi frecvente. Există şi ceva umbre, însă deocamdată sunt la distanţă. Pe 27 şi 28 Martie sunt posibile drumuri scurte, discuții aprinse cu persoanele din anturajul apropiat, impunându-se multă prudență și discernământ. Evită escaladarea conflictelor și vorbele sterile mai ales pe 27 Martie. Weekend-ul aduce treburi gospodărești și întâlniri cu membrii familiei și cu neamurile. În mod special, persoanele vârstnice au nevoie de sprijinul tău moral și material.

Sagetator

Zodia Sagetator

Personalitatea ta se va face remarcată în primele zile ale săptămânii, astfel că farmecul tău va atrage în preajma ta admiratori și susținători importanți. Intervalul 27 – 29 Martie aduce preocupări financiare serioase. Sunt posibile cheltuieli mari, neplănuite, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale urgente, fie pentru a ajuta pe cineva drag. Fii prudent, pentru că este rost de pierderi, fraudă, minciuni. Rezumă-te la cheltuieli strict necesare și evită investițiile pe termen lung. Veniturile tale sunt fluctuante și în orice moment te poți trezi cu pierderi iremediabile. La sfârșitul săptămânii se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

Capricorn

Zodia Capricorn

Începutul săptămânii îți aduce stări interioare confuze, dar în acelaşi timp, o descătuşare de energii, ce stagnau de mult timp în sufletul tău. Te vei simţi mai uşurat, ca şi cum ai scăpat de o mare povară. Perioada cuprinsă între 27 şi 29 Martie te predispune la implicare în diverse activități mai mult sau mai puțin folositoare ție. Selectează atent prioritățile și lasă-i pe ceilalți să-și rezolve singuri problemele. Sănătatea este vulnerabilă în continuare, astfel că odihna, relaxarea pe malul apelor, compania oamenilor dragi și de încredere sunt binevenite. În weekend apar cheltuieli, dar vin și câștiguri, favoruri sau cadouri de bună calitate.

Varsator

Zodia Varsator

Săptămâna debutează alături de prieteni. În acest sector se pot petrece lucruri deosebite, ale căror ecouri le vei resimţi multă vreme de acum încolo. Recomandabil este să profiți de aceste momente şi să adopți o atitudine pozitivă faţă de aceste persoane, total diferită de până acum. Oricum, schimbarea în acest sens se va produce. În zilele de 27 şi 28 Martie sunt posibile stări interioare confuze, îngrijorătoare. Sunt fondate, deoarece la locul de muncă există conflicte nerezolvate, iar sănătatea ridică şi ea probleme de mult timp. Însă, astrele îți vor trimite raze minunate, în a doua parte a zilei de 29 Martie și te vei liniști. În weekend, ocupă-te de tine și de activități recreative.

Pesti

Zodia Pesti

Cariera şi imaginea în societate vor fi mult răscolite în primele zile ale săptămânii. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii și autoritățile, dar le vei depăși cu prudență și discernământ. Intervalul 27 şi 29 Martie îți aduce în preajmă prieteni, care îți vor oferi sfaturi de excepţie, ce te vor călăuzi spre noi orizonturi. Totuși, unii te-ar putea necăji prin remarcile sau gesturile lor, astfel că vei decide să renunți rapid la cei care depășesc o anumită limită personală. Evită să discuți cu alții despre slăbiciunile sau planurile tale de viitor. Weekend-ul aduce dorință de interiorizare, stări sufletești confuze și gânduri neliniștitoare vizavi de cele petrecute în ultimele zile. Detașează-te de toate și ai încredere că toate se petrec spre folosul tău.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker