Evenimente

Încă un automobil s-a aprins la Orhei

Un automobil de model Volkswagen Sharan s-a aprins miercuri dimineaţă nu departe de centrul oraşului Orhei. Incendiul a fost rapid stins de pompierii care au constatat că de vină este un scurtcircuit la panoul de bord al mașinii. 
Nicio persoană nu a avut de suferit, paguba materială urmează a fi stabilită, relatează radioorhei.info.

Potrivit lui Afanasie Stici, căpitan în cadrul DSE Orhei, flăcările au reușit să devasteze salonul – mai ales scaunele din faţă şi panoul de bord al maşinii.

Proprietar al automobilului este un bărbat din oraşul Orhei. Acesta a relatat că a simţit miros de fum în salon, atunci când a parcat maşina. Bărbatul şi încă câteva persoane, care i-au sărit în ajutor,  nu au izbutit să stingă focul fără intervenţia pompierilor.

În mai puțin de 10 luni ale anului  curent, în raionul Orhei au fost înregistrate deja 9 incendii la unităţile de transport, faţă de 7 care s-au produs pe durata întregului an 2016.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker