Evenimente

Doi copii dispăruţi de acasă au fost găsiţi la mănăstire

În seara zilei de 17 octombrie c., doi minori din oraşul Rezina, cu vârstele de 12 și 15 ani au plecat la plimbare și nu s-au mai întors acasă. Părinții au apelat după ajutor la poliție.

Potrivit lui Veaceslav Dascăl, șeful Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Rezina, angajaţii poliţiei au desfăşurat măsuri de căutare, în care s-au implicat şi rudele copiilor. După două zile de căutări, minorii au fost găsiți pe teritoriul Mănăstirii Saharna.

Totodată, susține V. Dascăl, s-a mai stabilit că aceşti minori ar fi bănuiți de comiterea unui furt, infracţiune comisă în ziua în care au dispărut de acasă. La moment infracţiunea se documentează, iar minorii au fost reîntorşi în familiile lor.

Ion Perciun

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker