EvenimenteSocial

FOTO/Andrei Năstase, despre incidentele de la Judecătoria Orhei: „Gruparea criminală a lui Plahotniuc nu mai are nici un fel de limite”

Gruparea criminală a lui Plahotniuc nu mai are nici un fel de limite”, reflectă reacția lui Andrei Năstase la atacul cu gaze lacrimogene de la Judecătoria Orhei, acolo unde a fost pronunțată sentința lui Gheorghe Petic. În acest sens, deputatul ACUM a menționat că acesta nu are nici un fel de legătură cu regulamentele militare sau cu orice alte proceduri prin care se veghează la păstrarea ordinii publice.

„Ca să pulverizezi direct în ochii unui om gaze lacrimogene, într-un asemenea mod, trebuie să fii ori un nebun ori un mercenar, un asasin ce acționează la comandă! Individul nu e polițist, e un criminal din structurile paramilitare ale lui Plahotniuc”, scrie Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

Amintim că în urma utilizării gazelor lacrimogene de către polițiști, șase persoane au avut nevoie de îngrjiri medicale. Protestul a fost organizat după ce astăzi, 20 martie, Gheorghe Petic a fost condamnat de către Judecătoria Orhei la trei ani și jumătate de închisoare cu executare, într-un dosar de viol.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close