Horoscop

Horoscop pentru saptamana 18 – 24 martie 2019 Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

O săptămână importantă în plan relațional, deoarece în Semnul Balanței se formează aspectul de Lună plină. Sunt posibile finaluri și începuturi nebănuite atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională. Totuși pe 21 Martie, îndoiala, temerile, senzația de mers în gol vor fi accentuate. În culisele vieții tale există jocuri, de bun augur, care vor ieși la iveală la momentul potrivit. În a doua parte a săptămânii se conturează cheltuieli pe taxe, impozite, servicii și preocupări legate de bugetul disponibil comun cu alții. Bucură-ți sufletul cu activități culturale și cu subiecte legate de călătorii în străinătate, pentru lucru, studiu sau de agrement. Dialogurile cu persoane erudite sunt binevenite. Participa la cursuri, seminarii sau expozitii pe teme artistice si spirituale.

Taur

Zodia Taur

La locul de muncă se întrezărește finalul unei etape, întrucât în Semnul Balanței se formează aspectul de Lună plină. Activitățile profesionale le vei desfășura mai ușor, iar sprijinul colegilor va fi excelent. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului renal și pe segmentele capului. Alimentează-te sănătos, odihnește-te și, la nevoie, apelează la sfaturile specialiștilor. Evită, pe cât posibil în zilele de 21 și 22 Martie, analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale. A doua parte a săptămânii evidențiază momente interesante pentru relațiile parteneriale, astfel că negocierile, dezbaterile pe teme și activități comune se pot desfășura în chip nebănuit. Weekend-ul aduce cheltuieli și chestiuni financiare alături de cei dragi. De bun augur ar fi sa oferi cadouri celor dragi. Și tu vei primi cel puțin laude bine meritate plus cadouri marunte dar, încântătoare.

Gemeni

Zodia Gemeni

Săptămâna debutează cu aspecte domestice și cu dialoguri furtunoase cu membrii familiei. răbdare și ține cont de cele spuse de cei dragi. pe 21 Martie se construiește aspectul de Lună plină în Semnul Balanței, impulsionându-te să te ocupi de persoana iubită și de copii. Amorul va căpăta o altă însemnătate pentru tine, iar dorința de aventuri, distracții și idile întâmplătoare va fi la cote mari și destul de ușor de îndeplinit. Răscolirile sufletești pot fi frecvente. Și la serviciu se conturează mult de lucru, dar și treburi de rutină acasă. Oboseala și unele afecțiuni mai vechi își vor spune cuvântul. Dozează-ți eforturile și acceptă ajutorul celorlalți! Sfârșitul săptămânii este potrivit odihnei și plimbărilor în aer liber.

Rac

Zodia Rac

La începutul săptămânii, multe persoane din anturajul apropiat vor dori să vorbească cu tine vrute și nevrute. Plus ai de făcut călătorii scurte, pentru a rezolva diverse. Selectează-ți prioritățile și nu divaga prea mult. În Semnul Balanței se formează aspectul de Lună plină ale cărui influențe le vei simți în segmentul familial. Activități domestice finalizate și discuții aprinse cu membrii familiei. Prudență, răbdare, discernământ! Ecourile acestei săptămâni le vei simți multă vreme de acum încolo, pentru că este vorba despre schimbări importante în relațiile familiale, ambianța din casă, legătura cu locurile natale și cu neamurile. Apropie-te de cei dragi și ajută-i necondiționat atât cât poți. Zilele de 23 și 24 Martie răscolesc relația cu persoana iubită și copiii. Distracții, aventuri, amor, dar și niscai discuții aprinse trecătoare.

Leu

Zodia Leu

Se conturează cheltuieli importante la începutul acestei săptămâni. Este vorba, atât despre cele necesare ție în plan personal, cât și despre cheltuieli comune cu alții. Poți descoperi nereguli serioase ce trebuie remediate urgent. Foarte animate devin relațiile cu anturajul apropiat, datorită formării aspectului de Lună plină în Semnul Balanței pe 21 Martie. Apar șanse deosebite de îmbunătăți relațiile cu ceilalți, de a-ți face prieteni noi și de a-ți remodela gândirea și comunicarea. Pentru că multă lume va roi în jurul tău, fii prudent cu vorbele și gesturile. Vorbește strictul necesar și ascultă-i pe ceilalți cu interes. La finalul săptămânii, atenția și eforturile îți vor fi atrase de activitățile domestice și de relațiile cu membrii familiei. Se conturează discuții importante în casă, dar și cu neamurile, plus distracții și activități alături de  cei dragi.

Fecioara

Zodia Fecioara

Primele zile ale săptămânii sunt favorabile îngrijirii sănătății și revizuirii programului cotidian. Ai nevoie de odihnă și de întoarcerea eforturilor spre propria ta ființă. Selectează prioritățile, evită spațiile aglomerate și persoanele care se implică nepermis de mult în viața ta. Pe 21 Martie se formează aspectul de Lună plină în Semnul Balanței, oferindu-ți efecte în plan financiar. Pe de o parte este vorba despre unele cheltuieli care se epuizează acum, însă pe de altă parte apar schimbări referitoare la sursele tale de venit din munca proprie. Fii atent la cele discutate la locul de muncă și acceptă schimbările necesare. Poate fi vorba de a munci mai mult, dar eforturile îți vor fi răsplătite. La finalul săptămânii vor fi frecvente călătoriile pe distanțe scurte, întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat.

Balanta

Zodia Balanta

Săptămână foarte importantă pentru tine, întrucât în Semnul tău zodiacal se formează aspectul de Lună plină pe 21 Martie. Ai șanse minunate de a aduce îmbunătățiri importante pe toate planurile vieții, așa încât rezervă momente special pentru tine și gândurile tale. Un jurnal personal ți-ar fi de mare folos pe termen lung. Cum emotivitatea va fi accentuată există riscul să oscilezi cam mult în decizii și relații cu ceilalți. Ai încredere în tine și operează schimbările necesare dorite. Se pot accentua unele afecțiuni legate de sistemul digestiv și de cel renal, de aceea evită suprasolicitarea nervoasă și fizică. Evită în această săptămână, pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Finalul săptămânii aduce cheltuieli majore, dar în paralel este posibil să primești daruri frumoase și utile.

Scorpion

Zodia Scorpion

Primele zile ale săptămânii îți aduc în preajmă prieteni și persoane din anturajul socio-profesional. Dialoguri importante pe teme profesionale și reluarea unor sarcini de lucru. Și persoana iubită sau copiii îți vor da bătăi de cap, de aceea acordă-le și lor atenția cuvenită. În preajma zilei de 21 Martie apare o puternică dorință de interiorizare, somnolență și tendință la visare cu ochii deschiși. În Semnul Balanței se alcătuiește aspectul de Lună plină, astfel că stările tale interioare sunt fluctuante. Ocupă-te de treburi ușoare și, la nevoie, cere sprijinul celor dragi și de încredere pentru a rezolva chestiunile urgente. Se conturează reconfigurări importante, atât în ceea ce privește mentalitatea ta, cât și atitudinea, relațiile cu ceilalți și planurile de viață. La finalul săptămânii te vei simți mult mai bine și complet revigorat.

Sagetator

Zodia Sagetator

Este bine să începi această săptămână cu rezolvarea treburilor din planul socio-profesional. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii, cu autoritățile, dar și cu persoanele autoritare din cadrul familiei. Pe fundal domnește discordia, astfel că fii prudent și înțelegător. Pe 21 Martie se formează aspectul de Lună plină în Semnul Balanței, aspect ale cărui efecte le vei resimți în segmentul relațiilor cu prietenii și susținătorii din planul profesional. În urma unor discuții sau în urma unor acțiuni comune cu aceste persoane vei fi nevoit să decizi în consecință. Renunță la cei care te-au necăjit și la cei care observi că stau în preajma ta doar pentru profitul lor. Organismul tău va da semne de oboseală în a doua parte a săptămânii. Sunt binevenite odihna și dialogurile interioare. Rezervă momente și pentru plimbări în aer liber.

Capricorn

Zodia Capricorn

Relații provocatoare cu persoanele aflate departe de granițele țării apar la începutul săptămânii. De asemenea, vor intra în sfera ta de interes rafinarea mentală și dezvoltarea sufletească prin abordarea unor studii, cercetări sau cursuri de instruire deosebite. Prudență, deoarece suprasolicitarea mentală este accentuată și îți poate răscoli mult sănătatea întregului organism plus relațiile cu ceilalți. Selectează prioritățile pe toate planurile! Apar schimbări importante, cu bătaie lungă în plan profesional. În Semnul Balanței se formează aspectul de Lună plină pe 21 Martie, fapt care închide o etapă în câmpul muncii. Ți se vor recunoaște meritele pe de o parte, însă pe de altă parte, unii îți vor căuta noduri în papură. Evită a te lăsa copleșit de laude, deoarece în umbră, colegii nu prea se bucură de poziția ta socială și de sprijinul primit din partea autorităților.

Varsator

Zodia Varsator

O săptămână dinamică în plan profesional și în plan financiar. Se conturează cheltuieli comune cu alții, dar și cheltuieli legate de facturi, taxe, datorii de tot felul. Sunt posibile erori în actele financiare, de aceea ar fi bine să le verifici atent și să eviți investițiile sau schimbarea unor termeni și condiții din orice fel de contracte. Relațiile cu străinătatea se reconfigurează, datorită influențelor aspectului de Lună plină din Semnul Balanței, ce se construiește pe 21 Martie. Intră în discuție și etapele de realizare ale unei călătorii și implicarea în diverse forme de instruire personală sau profesională. Aparent lucrurile stau bine, însă există în fundal ceva greu de înțeles care poate răscoli totul. Prudență și evită luarea deciziilor majore în această săptămână, indiferent despre ce este vorba. Momente excelente pentru revizuirea sistemului de valori morale si spirituale.

Pesti

Zodia Pesti

Săptămâna debutează cu treburi de rutină la serviciu. Selectează prioritățile, deoarece organismul este obosit și se pot evidenția afecțiunile circulatorii și cardiace. În relațiile parteneriale intervin discuții aprinse și acțiuni comune. Se recomandă prudență, întrucât mentalul și comunicarea sunt viciate, astfel că este dificil să ajungi la un consens, atât cu partenerul de viață, cât și cu cei de afaceri sau colaboratorii. Apar noutăți la capitolul financiar, pentru că în Semnul Balanței se formează aspectul de Lună plină pe 21 Martie, oferindu-ți șanse de a rezolva datorii restante și aspecte referitoare la moșteniri și partaje. Evită vânzarea-cumpărarea unor bunuri valoroase, deoarece sunt posibile pierderi și erori majore! Finalul săptămânii aduce informații prețioase despre călătorii îndepărtate sau necesitatea de a te ocupa de studii și documentare.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker