Evenimente

Meci amical, dar spectaculos între aleșii locali din raioanele Telenești și Orhei

Sâmbătă, pe terenul Complexului Sportiv raional Orhei s-au întâlnit, într-un meci amical, echipele de fotbal ale aleșilor locali din raioanele Telenești și Orhei. Jocul a impresionat publicul, care de data aceasta a fost mai numeros ca de obicei. 

”Noi urma să jucăm în cadrul unei selecţionate a aleșilor locali din cele patru raioane ale ex-județului Orhei cu o echipă de primari din cadrul Congresului Autorităţilor Locale din Moldova. Dar în ultimul moment echipa respectivă nu a reușit să se organizeze din cauza unor circumstanțe neprevăzute. De aceea meciul s-a desfăşurat cu participarea echipelor din aceste două raioane”, ne-a relatat Ion Tulbure, căpitanul echipei de la Telenești.

Meciul, deşi amical, a fost destul de spectaculos, cu goluri marcate consecutiv când într-o poartă, când în alta. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 2:4 în favoarea orheienilor. În repriza a doua scorul s-a egalat. Soarta meciului a fost decisă prin lovituri de partajare. De data aceasta au învins orheienii.

”Vă rugăm să menţionaţi în ziar că meciul a fost unul amical. Noi am fost impresionați de faptul cum s-a organizat echipa aleșilor de la Telenești or, am fost nevoiți să schimbăm conceptul meciului din mers, pe ultima sută de metri. Cu siguranță nu am putut contramanda meciul pentru că nu ne-ar fi înțeles amatorii de fotbal de la noi. Teleneștenii au reușit să formeze echipă chiar în ajun şi să demonstreze un joc de zile mari”,  a menţionat Sergiu Miron, vicepreședintele raionului și președintele Asociației raionale de fotbal Orhei.                                               

Igor Legaci, președintele Asociației raionale de fotbal Telenești a remarcat că la sfârșitul lunii curente sunt planificate multe meciuri, totuși întâlnirea de la Orhei a fost una oportună:

”Trebuie să mulțumim ziarului CUVÂNTUL, care renaște tradiția de a patrona asemenea meciuri. Vom participa la ele cu plăcere or, acestea amintesc reprezentanților administraţiei publice locale despre rolul sportului în viața comunității”, a remarcat dl  Legaci.

Ca şi turneul la fotbal din iulie 2017, la care au participat echipele aleşilor locali din raioanele Orhei, Rezina, Şoldăneşti şi Teleneşti, dar şi selecţionata Congresului Autorităţilor Locale din Moldova, pentru Cupa săptămânalului regional CUVÂNTUL, meciul din 21 octombrie c. a fost una din măsurile desfăşurate sub semnul aniversării de 20 de ani ai Asociaţiei Presei Independente.  De data aceasta de trofeele API s-au învrednicit preşedinţii Asociaţiilor de fotbal din raioanele Orhei şi Teleneşti Sergiu Miron şi Igor Legaci, căpitanii ambelor echipe ş.a.

De asemenea echipele au fost menţionate cu semne de gratitudine din partea Consiliului Raional Orhei.

Ion Cernei                                                                                   

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker