EvenimenteRezina

Bărbatul din satul Ghiduleni, raionul Rezina, dat dispărut acum o săptămână, a fost găsit mort

Bărbatul din satul Ghiduleni, raionul Rezina, în vârstă de 60 de ani, dat dispărut acum o săptămână, a fost găsit mort. Potrivit poliţiei, acesta a fost lovit de o maşină în timp ce mergea pe marginea carosabilului. Accidentul a avut loc în apropierea comunei Băcioi, la o zi după ce victima s-a rătăcit.

Vasile Rabei a fost văzut ultima dată de către soţia sa, în data de cinci martie, la autogara din Chişinău, în timp ce plecau acasă. Femeia a mers pentru câteva minute în piaţă, iar bărbatul a rămas lângă microbuzul cu care urmau să ajungă în sat. Când s-a întors, el nu mai era.

Rudele susţin că victima avea dereglări psihice, dar un comportament adecvat. Şoferul care a accidentat bărbatul a declarat poliţiei că nu l-a observat, deoarece era întuneric.

Oamenii legii au pornit o cauză penală, iar şoferul vinovat riscă până la şapte ani de închisoare.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker