Evenimente

Primăria Orhei anunță o tombolă de Hramul urbei cu 200 de premii valoroase

De Hramul Orheiului, cu ocazia împlinirii a 463 de ani de la prima atestare documentară a localităţii, Primăria intenţionează să organizeze o tombolă.

Potrivit serviciului de presă al primăriei, în total vor fi distribuite 20 de mii de bilete, cu ajutorul cărora de Hramul oraşului vor fi trase la sorţi 200 de câştiguri, inclusiv un automobil, 2 motociclete, 25 de telefoane mobile, 25 de tablete, câte 50 de aspiratoare şi sobe cu microunde.

Biletele vor fi distribuite doar persoanelor cu viză de reşedinţă în municipiul Orhei, cu vârsta începând de la 16 ani, la prezentarea buletinului de identitate. Fiecare participant la tombolă are dreptul doar la un singur bilet. Sursa citată mai precizează că tombola este organizată cu sprijinul financiar al AO ”Pentru Orhei”, organizaţia care îşi asumă cheltuielile pentru mai multe acţiuni similare desfăşurate în municipiu.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker