Evenimente

Sărbătoare şi la Podgoreni

De la un timp,  majoritatea satelor nu prea au posibilitatea de a vedea în scenă artişti profesionişti. Satul Podgoreni nu este o excepţie. Dar în ajunul Zilei Internaţionale a femeii artiştii amatori din partea locului au bucurat sătenii cu un spectacol de zile mari. Sărbătoarea de 8 Martie se înscrie cum nu se poate mai bine în cadrul tradiţionalului Mărţişor.

După cum ne-au relatat Mihai Rusu, conducătorul an-samblului Doruleţ şi Daria Roşca, şefa bibliotecii publice din sat, la această manifestaţie au mai luat parte ansamblul  de copii de la gimnaziul Podgoreni (în imagine) şi micuţii de la grădiniţă. Melodiile interpretate de D. Roşca, L. Mihalciuc, N. Stog, L. Rusu, I. Stratu, T. Teut, dansurile cu care au venit în scenă micuţii de la grădiniţă au fost răsplătite cu aplauze îndelungate.

Spectacolul s-a încheiat cu cântecul Foaie verde ca secara, interpretat de toţi participanţii împreună cu spectatorii din sală.

Cu ocazia sărbătorii toate femeile din sat au primit cadouri din partea primăriei, au menţionat sursele citate.

Reporter „C”

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker