Evenimente

Cod Galben:Zeci de acoperișuri au fost luate de vânt, iar șoferii au circulat ca în cursele cu obstacole

Codul Galben de vânt puternic se menține și astăzi în toată Moldova. Rafalele puternice au smuls zeci de acoperișuri și au doborât copacii de pe traseele naționale.

Șoferii conduc cu atenție după ce vizibilitatea s-a redus simțitor, din cauza prafului ridicat în aer de vijelie. Maximă atenție trebuie să manifeste și pietonii, care sunt în pericol de a fi spulberați de obiectele luate de vânt.

Amintim că doar în ultimele 24 de ore au fost smulse şi deteriorate de pe acoperişul a 10 case de locuit circa 111 foi de ardezie şi 42 metri pătraţi de ţiglă metalică din raionul Criuleni. Tot rafalele de vânt au deteriorat acoperişul unui depozit din municipiul Orhei, fiind afectate circa 160 metri de ţiglă metalică.

Pompierii îndeamnă oamenii să fie prudenţi şi să nu aprindă vegetaţia şi gunoiul menajer. În situaţii de risc persoanele pot apele de urgenţă Serviciul 112.

Sursa : zugo.md

In Orhei e jali mare.

Опубликовано Andrei Babici Понедельник, 11 марта 2019 г.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker