EvenimenteȘoldănești

8 şoldăneşteni şi-au dat viaţa pentru integritatea şi suveranitatea Republicii Moldova

Șoldăneștenii încadraţi în batalionul 3 rezervişti au stat la baza creării Armatei Naționale a Moldovei în zilele grele din primăvara a. 1992, a menţionat generalul Leonid Carasiov în cadrul mitingului comemorativ consacrat aniversării a 27-a de la declanșarea războiului de la Nistru, care a avut loc vinerea trecută la Şoldăneşti.

În cadrul festivităţii organizate de administraţia raionului în Casa de cultură din oraş au fost comemoraţi cei opt eroi şoldăneşteni care şi-au pierdut viaţa, dar şi combatanţii care au luptat în în acest conflict armat.

Artiştii amatori le-au dedicat un program artistic.

Angajații Inspectoratului de Poliție Șoldănești au depus flori la mormântul fostului lor coleg, Sergiu Rusu din s. Vadul-Rașcov, victimă a războiului din Transnistria. Şi la mormintele celorlalţi eroi căzuţi în lupte consătenii au depus flori.

Victor Sofroni

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker