EvenimenteOrhei

Un bărbat din Ciocâlteni s-ar fi aruncat în fântână. Salvatorii l-au extras fără suflare

Caz dramatic la Ciocâlteni, raionul Orhei. Dimineaţa devreme, un bărbat din localitate s-ar fi aruncat în fântâna din apropierea gospodăriei sale. Au intervenit salvatorii, dar bărbatul extras din fântână era deja fără suflare, relatează radioorhei.info.

Toate circumstanţele cazului urmează a fi stabilite de ancheta poliţienească. Una din versiunile sugerate de săteni e că victima, în vârstă de 66 de ani, şi-ar fi pus capăt zilelor. Soţia înecatului ar fi declarat că soţul său, înainte de a ieşi din casă, ar fi anunţa-t-o că îi vede pentru ultima oară.

Salvatorii au fost apelaţi la ora 7:20, după ce o vecină a victimei a văzut lângă fântâna din drum o pereche de încălţăminte, a relatat Afanasie Stici, căpitan în cadrul Direcţiei Situaţii Excepţionale Orhei. Corpul neînsufleţit a fost extras la suprafaţă cu dificultăţi din cauză că fântâna este foarte îngustă – are în diametru doar 45 de centimetri (în imagine). Salvatorul care a coborât în fântână, l-a găsit pe bărbat înecat, cu picioarele în sus şi capul în apă. Cazul a fost documentat de echipe de la poliţie şi de la asistenţa medicală urgentă Orhei.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker