Evenimente

Sentința în cazul lui Gheorghe Petic, fost polițist de frontieră, amânată

Gheorghe Petic pledează nevinovat, asta a fost poziția lui și în timpul ședinței, unde a avut ultimul cuvânt. Sursa foto publica.md.

 

Judecătoria Orhei va pronunţa sentința în cazul lui Gheorghe Petic, fostul polițist de frontieră acuzat de viol, în data de 20 martie. Aceasta a fost amânată pentru două săptămâni ca judecătorii din prima instanță să pregătească sentința. Anterior, procurorii au cerut patru ani de pușcărie și două amenzi, una de 32 de mii de lei și alta de 65 de mii de lei, pentru prejudiciul cauzat statului, scrie news.click.md

Ședința a fost cu ușile închise, însă Gheorghe Petic a făcut câteva declarații pe holul instituției, după ședința de judecată.

Procurorul responsabil de acest caz s-a făcut nevăzut după ședința de judecată. Declarații a făcut doar avocata lui Petic, Angela Istrate, care a reiterat faptul că Petic este nevinovat, menţionând că acesta este deţinut în condiţii inumane, împreună cu persoane infectate de HIV/SIDA şi tuberculoză, este hrănit cu peşte îngheţat, din care cauză starea sănătăţii lui în ultimul timp s-a înrăutăţit considerabil.

 

 

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close