Evenimente

Sentința în cazul lui Gheorghe Petic, fost polițist de frontieră, amânată

Gheorghe Petic pledează nevinovat, asta a fost poziția lui și în timpul ședinței, unde a avut ultimul cuvânt. Sursa foto publica.md.

 

Judecătoria Orhei va pronunţa sentința în cazul lui Gheorghe Petic, fostul polițist de frontieră acuzat de viol, în data de 20 martie. Aceasta a fost amânată pentru două săptămâni ca judecătorii din prima instanță să pregătească sentința. Anterior, procurorii au cerut patru ani de pușcărie și două amenzi, una de 32 de mii de lei și alta de 65 de mii de lei, pentru prejudiciul cauzat statului, scrie news.click.md

Ședința a fost cu ușile închise, însă Gheorghe Petic a făcut câteva declarații pe holul instituției, după ședința de judecată.

Procurorul responsabil de acest caz s-a făcut nevăzut după ședința de judecată. Declarații a făcut doar avocata lui Petic, Angela Istrate, care a reiterat faptul că Petic este nevinovat, menţionând că acesta este deţinut în condiţii inumane, împreună cu persoane infectate de HIV/SIDA şi tuberculoză, este hrănit cu peşte îngheţat, din care cauză starea sănătăţii lui în ultimul timp s-a înrăutăţit considerabil.

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker