AdvertorialeAnunțuriRezina

La 1 martie c. s-a stins din viață Efim RUSU

Cu nespusă durere în suflet, întristați și neconsolați, aducem în numele prietenilor, colegilor de facultate și de serviciu un ultim omagiu inginerului Efim RUSU din Rezina.

Efim RUSU s-a născut la 13 aprilie 1946, în familia Teodosiei și a lui Pavel Rusu din satul Mihuleni, Șoldănești. După absolvirea scolii medii din Șoldănești susține examenele de admitere la Institutul de Ingineri Constructori din Kiev, iar după 2 ani de studii în capitala Ucrainei se transferă la Institutul Politehnic din Chișinău, Facultatea  Ingineri Constructori, pe care o absolveşte în a.1969. În același an este chemat să-şi satisfacă serviciul militar.

Din anul 1971 și până în prezent, ocupând diferite funcții, a activat în domeniul construcțiilor din raioanele Criuleni, Șoldănești și Rezina.

Efim Rusu a activat în perioade dificile, dar întotdeauna și-a îndeplinit sarcinile cu toată ardența, fiind un manager cu reguli stricte, având și vocația de a face doar bine, apărând cu fidelitate titlul de inginer constructor. Pentru profundul său atașament față de orașul pe care l-a construit și în care a locuit, regretatul Efim RUSU s-a învrednicit de titlul “Cetățean de Onoare al orașului Rezina”.

El a trăit cu speranța într-un viitor mai bun, pentru care a ars până la ultima suflare.

Dumnezeu să-l odihnească cu drepții.

Ion Perciun, Nicu Roșca (Brașov), Nicolae Proca, Ion Burciu, Petru Șova, Lidia Șveț, Anisia Udrea,  Victor Lupașcu, Nicolae Cojocari, Constantin Berladean, Vladimir Polihovici, Valentin Struț, Ion Rusnac, Alexandru Cebotari, Alexandru Bulgac

 

 

Efim Rusu a plecat la Ceruri

Cu durere profundă îi anunțăm pe toți locuitorii orașului Rezina că a plecat dintre noi Efim RUSU.

Efim RUSU a fost o persoană muncitoare, onestă, responsabilă și modestă; un părinte iubitor și un soț devotat. A crescut și a educat 3 feciori: Victor, Alexandru și Vladimir, care îi urmează și îi vor urma exemplul vieții. Bunul Dumnezeu să-l primească în Împărăția Cerurilor. Adresăm sincere condoleanțe familiei, rudelor și prietenilor săi, tuturor celor care l-au cunoscut, respectat și iubit.

Locatarii blocului nr. 14 din str. 27 August, Rezina

 

 

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close