AdvertorialeAnunțuriRezina

La 1 martie c. s-a stins din viață Efim RUSU

Cu nespusă durere în suflet, întristați și neconsolați, aducem în numele prietenilor, colegilor de facultate și de serviciu un ultim omagiu inginerului Efim RUSU din Rezina.

Efim RUSU s-a născut la 13 aprilie 1946, în familia Teodosiei și a lui Pavel Rusu din satul Mihuleni, Șoldănești. După absolvirea scolii medii din Șoldănești susține examenele de admitere la Institutul de Ingineri Constructori din Kiev, iar după 2 ani de studii în capitala Ucrainei se transferă la Institutul Politehnic din Chișinău, Facultatea  Ingineri Constructori, pe care o absolveşte în a.1969. În același an este chemat să-şi satisfacă serviciul militar.

Din anul 1971 și până în prezent, ocupând diferite funcții, a activat în domeniul construcțiilor din raioanele Criuleni, Șoldănești și Rezina.

Efim Rusu a activat în perioade dificile, dar întotdeauna și-a îndeplinit sarcinile cu toată ardența, fiind un manager cu reguli stricte, având și vocația de a face doar bine, apărând cu fidelitate titlul de inginer constructor. Pentru profundul său atașament față de orașul pe care l-a construit și în care a locuit, regretatul Efim RUSU s-a învrednicit de titlul “Cetățean de Onoare al orașului Rezina”.

El a trăit cu speranța într-un viitor mai bun, pentru care a ars până la ultima suflare.

Dumnezeu să-l odihnească cu drepții.

Ion Perciun, Nicu Roșca (Brașov), Nicolae Proca, Ion Burciu, Petru Șova, Lidia Șveț, Anisia Udrea,  Victor Lupașcu, Nicolae Cojocari, Constantin Berladean, Vladimir Polihovici, Valentin Struț, Ion Rusnac, Alexandru Cebotari, Alexandru Bulgac

 

 

Efim Rusu a plecat la Ceruri

Cu durere profundă îi anunțăm pe toți locuitorii orașului Rezina că a plecat dintre noi Efim RUSU.

Efim RUSU a fost o persoană muncitoare, onestă, responsabilă și modestă; un părinte iubitor și un soț devotat. A crescut și a educat 3 feciori: Victor, Alexandru și Vladimir, care îi urmează și îi vor urma exemplul vieții. Bunul Dumnezeu să-l primească în Împărăția Cerurilor. Adresăm sincere condoleanțe familiei, rudelor și prietenilor săi, tuturor celor care l-au cunoscut, respectat și iubit.

Locatarii blocului nr. 14 din str. 27 August, Rezina

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker