Un sfat util pe săptămână

Moarea de varză are proprietăţi medicale. Ea conţine electroliţi, vitamine, săruri minerale, fermenţi, probiotice şi datorită faptului că în butoi adăugăm mărar, usturoi, ţelină, hrean, frunze de vie, de vişin, de coacăz ş.a. Consumul regulat reduce nivelul de zahăr din sânge, fiind prielnic diabeticilor, poate fi extrem de eficientă în calmarea arsurilor la stomac, elimină complet constipaţia, reglează metabolismul şi ajută în procesul de scădere în greutate, acţionând ca un detoxifiant natural. Moarea de varză te scapă de gastrită. Înainte să o bei, încălzeşte-o puţin. La finalul unei cure de 7 zile a câte o cană de moare dimineaţa te vei simţi mult mai bine! Cea mai cruntă beţie trece ca prin minune cu ajutorul unei căni de moare de varză murată. Ea este indicată şi celor care suferă de tensiune scăzută.

Atenţie! Moarea nu trebuie să fie prea sărată!

Distribuie

Lasă un răspuns