Un bărbat din Ciocâlteni s-ar fi aruncat în fântână. Salvatorii l-au extras fără suflare

Caz dramatic la Ciocâlteni, raionul Orhei. Dimineaţa devreme, un bărbat din localitate s-ar fi aruncat în fântâna din apropierea gospodăriei sale. Au intervenit salvatorii, dar bărbatul extras din fântână era deja fără suflare, relatează radioorhei.info.

Toate circumstanţele cazului urmează a fi stabilite de ancheta poliţienească. Una din versiunile sugerate de săteni e că victima, în vârstă de 66 de ani, şi-ar fi pus capăt zilelor. Soţia înecatului ar fi declarat că soţul său, înainte de a ieşi din casă, ar fi anunţa-t-o că îi vede pentru ultima oară.

Salvatorii au fost apelaţi la ora 7:20, după ce o vecină a victimei a văzut lângă fântâna din drum o pereche de încălţăminte, a relatat Afanasie Stici, căpitan în cadrul Direcţiei Situaţii Excepţionale Orhei. Corpul neînsufleţit a fost extras la suprafaţă cu dificultăţi din cauză că fântâna este foarte îngustă – are în diametru doar 45 de centimetri (în imagine). Salvatorul care a coborât în fântână, l-a găsit pe bărbat înecat, cu picioarele în sus şi capul în apă. Cazul a fost documentat de echipe de la poliţie şi de la asistenţa medicală urgentă Orhei.

 

Distribuie

Lasă un răspuns