În 2017, șapte primării din raionul Orhei nu au reușit să acumuleze veniturile preconizate. Veniturile raionului – supraîndeplin

Anul trecut 7 din cele 38 de primării ale raionului Orhei nu au reușit să acumuleze veniturile preconizate. Potrivit informațiilor Consiliului Raional Orhei, citată de radioorhei.info. executarea veniturilor în aceste localități a fost la nivelul de 94,4% – 99,7%. Alte 31 de localități, au îndeplinit planul de venituri în proporție de 100,0% – 107,2%. Per ansamblu, situația financiară a primăriilor s-a îmbunătățit esențial, în conturile autorităților existând solduri, care se ridică însumat, la peste 22 de milioane de lei.
Bugetul raionului Orhei, a acumulat anul trecut venituri de peste 230,5 milioane lei, sarcina la acest capitol fiind îndeplinită în proporție de 100,6%. Potrivit informațiilor CR Orhei, banii acumulați au fost folosiți pentru asigurarea ritmică a finanţării instituţiilor bugetare și achitarea integrală şi în termen a obligaţiunilor contractuale.

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns