Angajații din domeniul protecţiei sociale omagiați la Telenești    

Vineri, la Consiliul Raional Telenești a fost organizată o festivitate dedicată Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației. Au participat angajați ai Direcţiei Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei, veterani ai instituției, cât și reprezentanți ai altor structuri din teritoriu cu care colaborează Direcția, discipoli ai caselor de copii de tip familie, etc.

Diana Manoli, președinta raionului a menționat că în cei 15 ani de la înființare structura respectivă a reușit să se afirme ca un suport de nădejde pentru persoanele ajunse în dificultate:

”Sperăm că vă veți bucura în permanență de recunoștința celor de care aveți grijă. Vă doresc să aveți în continuare inspirație și talent în activitatea dumneavoastră orientată în a ajuta lumea ajunsă la necazuri”, a menționat dna președintă.

Angajații au mai fost felicitați de către Vasile Harghel, prim-vicepreşedintele raionului, Angela Sârbu, șefa Direcţiei Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Telenești, iar copiii din serviciile de plasament din Telenești au recitat poezii și interpretat melodii din creația proprie.

De asemenea, un buchet de melodii a dedicat asistenței și lucrătorilor sociali formația “Nobil Band” din Chișinău. Ana Chihai, asistentă medicală la Centrul de plasament “Respiro” din Verejeni le-a dedicat colegilor versuri.

Mai mulți angajați, inclusiv veterani ai instituției, au fost distinși cu semne de gratitudine, li s-au înmânat buchete de flori. În opinia Valentinei Perebicovschi, prima șefă a serviciului de asistenţă socială din Telenești, structura res-pectivă a acumulat o experiență enormă: ”Noi am început activitatea având un personal de șase angagați. Nimeni nu era specialist în domeniu. Acum aici lucrează circa 300 de angajați. Conceptul dragostei față de aproapele, a compasiunii a adunat întotdeauna în cadrul acestei structuri numai oameni cu suflet mare. Tot respectul pentru ceea ce faceți, dragi colegi”, a menționat dna Perebicovschi.

Ion Cernei    

Distribuie

Lasă un răspuns