Trei intervenţii ale pompierilor, timp de 3 ore

  • 7 Iulie 2017, 08:43
  • Vizualizări: 802
Trei intervenţii ale pompierilor, timp de 3 ore

Seara zilei de joi, 29 iunie, a fost una agitată pentru pompierii din Orhei, care au fost apelați pentru trei situaţii de urgenţă semnalate din 3 cartiere ale orașului.

Potrivit lui Afanasie Stici, căpitan în cadrul Serviciului antiincendiar de la DSE Orhei, prima alertă a fost înregistrată aproape de ora 19. Autospeciala şi 4 pompieri au fost implicaţi în lichidarea unui incendiu la cazangeria unui hotel din cartierul Lupoaica al oraşului. Incendiul nu a făcut pagube de luat în seamă, deoarece şi personalul întreprinderii a pus în aplicare  stingătoarele din dotare. Incendiul ar fi fost provocat de o scânteie izbucnită din cazanul care funcţionează pe combustibil solid.

Peste 3 ore pompierii au trebuit să plece în alt cartier al oraşului, unde ardea un automobil. Maşina, care aparţine unui locuitor de pe strada Tudose Roman,  a început să ardă la puțin timp după ce a pornit de acasă, din cauza saltului pe una din gropile de pe stradă.

Focul a fost stins cu ajutorul pompierilor și nu s-a extins în salon.

În paralel cu acest incident, pompierii au fost anunţaţi despre un transformator care fumega în cartierul Bucuria. Fumul a apărut din cauza unei defecțiuni  a transformatorului, de care s-a ocupat o echipă de  electricieni veniți la faţa locului. Ultimul caz a provocat deconectarea electricităţii pe zona asigurată de la transformator.

 

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.