NEXUS vine și în raionul tău. Alătură-te!

  • 30 Iunie 2016, 08:50
  • Vizualizări: 1659

NEXUS este o inițiativă (proiect) care are drept scop să informeze și să ajute moldovenii în tot ceea ce este legat de migrație, de la plecarea în străinătate pănă la revenirea acasă. De aceea și deviza noastră este ”migrează pregătit, revino mulțumit”. NEXUS Moldova este finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și implementat de organizația neguvernamentală IASCI din Austria.

Noi avem grijă să răspundem la toate întrebările legate de migrație. Oricine care intenționează să plece în străinătate, fie deja se află acolo sau are rude/prieteni peste hotare, fie se gândește să revină în țară sau deja s-a întors are o sumedenie de întrebări, iar răspunsurile la ele necesită mult efort și consumă mult timp. Noi suntem cei care căutăm răspunsurile, oferindu-le gratuit clienților noștri. Pentru asta încheiem parteneriate cu instituțiile publice, companiile private și organizațiile nonguvernamentale care pot oferi exact soluțiile de care au nevoie migranții moldoveni și familiile acestora. NEXUS crează conexiuni, de aici și denumirea, NEXUS. Pe de o parte, există migranții moldoveni și membrii familiilor lor – clienții noștri. Pe de altă parte, există furnizorii de servicii (pentru migranți și familiile lor) – partenerii noștri. Tot ce facem este să punem semnul egal între acești doi parametri – clienți și parteneri – astfel încât procesul de migrație să devină unul mai ușor.

În prezent suntem o rețea de Centre NEXUS în toată țara: Cahul, Chișinău, Edineț, Ungheni. Iar în această vară ne propunem să deschidem două centre noi, unul în Cimișlia și altul în Rezina. Din acest motiv suntem în căutarea unor oameni responsabili, energici, creativi și profesioniști pentru a ocupa două posture vacante:

Director pentru Centrul NEXUS Rezina

Specialist dezvoltare parteneriate pentru Centrul NEXUS Rezina

Pentru a ne cunoaște activitatea, scopurile, echipa, dar și reușitele NEXUS, vizitează pagina noastră de web: www.nexusnet.md. Aici poți afla și toate cerințele pentru angajare - http://www.nexusnet.md/rom/angajam. Dacă ești interesat de ofertă, expediază CV-ul și scrisoarea de intenție (ambele în limba engleză) la hiring@iasci.info.

Convinge-ne că vrei să te alături echipei noastre și ești cel mai bun candidat ca să obții acest post vacant.

Termenul limită de depunere a CV-ului e 3 iulie, 2016.

Numai candidații selectați vor fi contactați.

Succes, noi te așteptăm!