Ieftin şi bun pentru păr sănătos şi puternic

  • 22 Martie 2017, 06:14
  • Vizualizări: 401
Ieftin şi bun pentru păr sănătos şi puternic

Bicarbonatul de sodiu ori, spus popular, soda de mâncare, este benefic și valoros, în numeroase cazuri, atunci când vine vorba de o viață sănătoasa, produse cosmetice și de uz casnic ieftine şi bune pentru sănătate.

Bicarbonatul de sodiu acționează foarte favorabil asupra părului, îl poate întări, face voluminos și fără mătreaţă, ajuta să crească. Orice rămâne dintr-un şampon sau alte produse de tratament poate fi ușor eliminat prin folosirea bicarbonatului de sodiu. La fel poate îndepărta uşor orice resturi de clor - un dușman foarte mare pentru păr.

Urmatoarea reţetă este recomandată pentru utilizarea de zi cu zi: într-o sticlă de pulverizare, se combină bicarbonat de sodiu și apă și se amestecă (bicarbonatul se dizolvă doar în apă fierbinte). Pentru păr mediu și lung folosiţi 1 lingură de bicarbonat de sodiu la 6 linguri de apă.

Aplicaţi acest tratament pe părul umed sau uscat, întotdeauna începând de la rădăcini în jos. Se lasă mixul să acționeze timp de câteva minute și apoi se clătește cu apă călduță.

Nimic nu este mai ieftin, mai eficient și mai sănătos decât bicarbonatul de sodiu.