Diplome şi premii pentru coordonatorii SNV

Să faci voluntariat este un lucru nobil și la fel de minunat este să mobilizezi, într-o singură săptămână, 23 186 de persoane care să participe la activități de voluntariat în toată țara. Cu această performanță se pot mândri Coordonatorii Raionali din Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2017, care a avut loc în perioada 2 – 8 octombrie 2017.  În total, 34 de persoane au avut statutul de Coordonatori SNV și rolul lor a fost de a promova voluntariatul în raioanele din Republica Moldova relatează http://www.consiliulong.md.

Iar recent, în cadrul Conferinței Naționale a Voluntariatului 2017 au fost premiaţi cei mai activi coordonatori SNV. De diplome s-au învrednicit toți cei care s-au implicat în SNV, iar de premii bănești s-au învrednicit 10 Coordonatori, selectați în baza numărului de activități documentate și a numărului de activități / acțiuni organizate în SNV 2017.

Liuba Stavinschi, coordonatoare raională SNV în raionul Rezina, pentru 54 de activități, dintre care 50 însoţite de fotografii, s-a învrednicit de premiul III în valoare de 4 100 de lei.

Cu un premiu în valoare de 3 470 de lei a fost apreciată munca Svetlanei Taras, coordonatoare raională SNV în raionul Orhei, pentru 42 de activități, dintre care 40 cu fotografii, relatează sursa citată.

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns