Cursuri de tehnici în negociere şi vânzări pentru penetrarea pieţei europene

  • 15 Martie 2015, 08:58
  • Vizualizări: 1867
Cursuri de tehnici în negociere şi vânzări pentru penetrarea pieţei europene

Camera de Comerţ şi Industrie, în parteneriat cu Asociaţia Businessului European, organizează în perioada 23-27 martie curent un ciclu de seminare gratuite privind tehnicile de negocieri şi vânzări pentru operatorii din industria de procesare şi cea textilă.

Cursul pe strategii şi tehnici de vânzare si negociere este prezentat de Dan Nuţiu, expert internaţional cu o bogată experienţă de peste 17 ani în domeniu.

Întreaga prezentare va fi susţinută de studii de caz şi exemple practice ce derivă din relaţionarea cu marile reţele de supermarkete şi angrosişti, precum şi potenţialii parteneri comerciali din UE. Participanţii vor descoperi ce tip de negociatori sunt, cum să interacţioneze cu celelalte tipuri de negociatori şi cum să finalizeze cu succes o negociere. De asemenea, participanţii vor învăţa care sunt etapele într-un proces de vânzare şi cum se identifică nişa pe o piaţă competitivă, precum şi importanţa concurenţei în procesul de vânzare.

Lectorul va fi la dispoziţia agenţilor economici pentru a răspunde la întrebări, a analiza provocările cu care aceştia se confruntă şi va veni cu recomandări din vasta experienţă practică pe care o deţine.

Cursurile sunt organizate în cadrul Proiectului Acordul de Liber Schimb Aprofundat şi Cuprinzător. Informarea şi consolidarea capacităţilor agenţilor economici, finanţat de Guvernul Suediei prin intermediul Corporaţiei Financiare Internaţionale (IFC) şi implementat de Camera de Comerţ şi Industrie şi Asociaţia Businessului European.

Pentru informaţii suplimentare privind seminarele desfăşurate, vă rugăm să contactaţi persoana responsabilă din cadrul Direcţiei Dezvoltarea Mediului de Afaceri a Camerei de Comerţ şi Industrie, Dorin Rojnevschi, la numărul de telefon 022 22-33-10 sau la adresa de e-mail: project@chamber.md De asemenea, informaţii suplimentare pot fi găsite la Asociaţia Businessului European/www.eba.md/, la numărul de telefon 079 025 999, Ion Cebanu, sau prin e-mail: ion.cebanu@eba.md