Află o noutate dacă doreşti să ai o roadă mai mare şi plante rezistente în câmp şi grădină

  • 9 Aprilie 2015, 11:31
  • Vizualizări: 1904
Află o noutate dacă doreşti să ai o roadă mai mare şi plante  rezistente în câmp şi grădină

Un îngrăşământ natural organic lichid concentrat numit AGROBION a început să fie produs în nordul Moldovei.

La Cupcini (Edineţ) a fost produsă prima tranşă de acest îngrăşământ după o reţetă românească de ultimă oră. Tehnologia de producere are secretele ei. Microelementele sunt obţinute prin metode nano tehnologice.

 

Testele efectuate asupra produsului AGROBION, au demonstrat rezultate uluitoare la toate culturile de câmp. Roada sporeşte între 35% până la 70%. Se măreşte rezistenţa plantelor la boli, secetă şi umiditate sporită.

AGROBION-ul este un produs organic bogat în microelemente.

La un hectar de plantaţie se foloseşte doar un litru de lichid concentrat AGROBION. Acesta se dizolvă la 200 de litri de apă. Cu soluţia obţinută se stropesc plantele în diferite faze de creştere. Se stropesc butaşii de viţă-de-vie şi copacii. Se face irigare prin picurare în sere şi câmp. Se stropesc legumele în grădină. Produsul se combină cu orice alte minerale, substanţă organică sau chimică. Este important ca AGROBION-ul să fie primul dizolvat în apă.

Se recomandă două-trei prelucrări cu AGROBION a plantelor. Poate fi utilizat la orice cultură: grâu, floarea soarelui, porumb, soia, roşii, castraveţi, ardei, mazăre, se stropesc livezile, viţa-de-vie, poate fi utilizat în pepiniere, la creşterea răsadei.

AGROBION-ul are proprietăţi de îngrăşământ, fertilizant, biostimulator şi modo imunostimulator cu proprietăţi de protector. Plantele absorb rapid şi „cu multă plăcere” prin frunze microelementele din conţinutul AGROBION-lui (89% - 92%).

Se livrează în canistre de 14 l şi flacoane de 1,5 l.

Preţul: 150 lei/litru.

 

NOI VĂ ADUCEM PRODUSUL ACASĂ, ÎN OGRADĂ - FACEŢI O COMANDĂ! CUMPĂRAŢI ŞI ÎNCERCAŢI!

NU VEŢI REGRETA!

Pentru comenzi: 068191788; 069720984, poşta electronică: infocomerce@mail.ru